hvg.hu Autó

115 éves Amerika igazi luxusautója

A Cadillac persze a legjobb rózsaszínben, de a márka mindig is a szabadság és gazdagság jelképe volt az Egyesült Államokban.

hvg.hu Autó

Milyen lesz a leendő amerikai elnök új luxuslimuzinja?

Barack Obama amerikai elnök második ciklusa 2016 novemberében véget ér, s a választások után nemcsak az elnök személye lesz új, hanem a megválasztott vezetőt fuvarozó különleges limuzin is. A belbiztonsági szolgálat már ki is írta a tendert, amelynek eredményét idén augusztusban hirdetik ki.

MTI Vállalkozás

Nem tervezi a vásárlók kárpótlását a Magyarországról kivonuló Chevrolet

Megkezdődött a Chevrolet márka szervezett piaci kivezetésének előkészítése Magyarországon is, a budaörsi székhelyű Chevrolet Central and Eastern Europe (CCEE) az anyavállalat tavaly decemberi bejelentése után azonnal nekilátott a szervezésének - tájékoztatta a cég az MTI-t. A kivonulás bejelentése nem eredményez jelentős értékvesztést a nemrég vásárolt autóknál, ezért a vásárlók kárpótlását nem tervezik.

MTI/hvg.hu Közlekedés

Legendás királyi limuzint árvereznek el New Yorkban

Elárverezik a "Hercegnét", a brit királyi család történetének egyik legbotrányosabb románcából fennmaradt Cadillac limuzint. Az autó értéke elérheti akár a 800 ezer dollárt is – közölte a novemberi New York-i aukciót szervező RM Auctions és a Sotheby's aukciósház.

Élet+Stílus

Elvis Cadillacje is kalapács alá kerül

Elvis Presley Cadillac kombija, Steve McQueen öreg versenykamionja és John Lennon dioptriás napszemüvegei, valamint számos más híresség emléktárgyai kerülnek kalapács alá egy júliusi kaliforniai aukción.

Mészáros Sándor Autó

Barack Obama elnöki limuzinjának titkai

Újraválasztása után Barack Obama amerikai elnök nem csak az Air Force One csúcsrepülőgép kényelmét és biztonságát élvezheti tovább, hanem a speciális, a General Motors által épített elnöki limuzinét is.

1 2

A címlapról ajánljuk