hvg.hu Autó

Charlottesville-i erőszak: visszavonta kampányát a Dodge

Az autógyártó egy gyorsulási versenyt népszerűsített a Twitter-csatornáján, még azután is, hogy múlt pénteken halálos gázolás történt Charlottesville-ben. A felhasználókat a verseny neve borította ki igazán.

Vándor Éva Élet+Stílus

Miért ilyen dühösek ezek az amerikai fehér férfiak?

Van abban valami zavarba ejtően abszurd, hogy ezek a fehér férfiak, akik egyébként a világ legerősebb csoportjához tartoznak, azért rasszisták, mert úgy érzik, hogy veszélyeztetve vannak. Mi lenne, ha tényleg megtapasztalták volna valaha azt az elnyomást, amelyet azok a kisebbségek átéltek, akiktől most meg akarják védeni Amerikát?

hvg.hu Tech

A Google-höz menekült volna a náci weboldal, de onnan is kapott egy pofont

Korábban a világ legnagyobb domain- és tárhelyszolgáltatóinak egyikénél, a GoDaddy-nél volt bejegyezve a mára elérhetetlenné vált náci weboldal. Először az Anonymus bénította meg őket, majd a szolgáltatónál megszűnt a domain. A Google-höz ment volna, de oda már be sem engedték.

hvg.hu Világ

Lemondott Trump afroamerikai tanácsadója az elnök sumákolása miatt

Nem tagja többé Donald Trump ipari tanácsának a Merck gyógyszeripari cég vezérigazgatója, Kenneth Frazier. A cégvezető szerint az Egyesült Államok vezetőinek világosan el kell ítélniük a gyűlölet, a bigottság és a magukat felsőbbrendűnek tartók megnyilvánulásait.

1 2
A címlapról ajánljuk