hvg.hu Autó

Kicsit szentségtörő ez az autó, de gyönyörű

Egy veterán izomautó turbós négyhengeres motorral? A Chevy szerint simán belefér manapság ez is, ezért egy 2.0 literes versenymotorral szerelt 1967-es Novát mutatnak be a Sema kiállításon.

hvg.hu Vállalkozás

Sok külföldi céget kiűzne a kormány, több magától megy

Hol csak erővel igyekszik kiűzni a külföldi hátterű cégeket a kormány, hol pedig amikor a külföldi tulajdonosok már jelzik, kiszállnak, az állam hajlandó mélyen a zsebébe nyúlni. De van, amikor a cégek kivonulása független a kormányzati gazdaságpolitikai szándéktól, inkább a magyar emberek kevés pénze vagy a globális újrapozicionálás miatt történik. De miért nem kérünk a külföldi tulajdonosból, ha az szakértelmet, pénzt hozott ide, a térséget húzza, és sokkal hatékonyabb, mint több magyar versenytársa? A kivonuló cégek helyére sok esetben hazai szereplők, vagy a legtöbb esetben az állam lép be.

hvg.hu Autó

Borkovics kihagyja a WTCC makaói évadzáróját

Dusan Borkovics fényes sikert ért el azzal, hogy a Túraautó-vb (WTCC) japán fordulójának második versenyén elért 2. helyezéssel begyűjtötte pályafutása első dobogós eredményét, a makaói évadzárót azonban kénytelen lesz kihagyni.

hvg.hu Autó

Ekkorát lehet borulni egy 1955-ös Chevyvel - videó

Nagyot lehet esni egy 1955-ös évjáratú verdával is, kiváltképp akkor, ha az autó csak külsejében idézi eredeti önmagát és valójában egy gyorsulási versenyekre szabott fenevad lapul az elegáns „ruha” alatt…

hvg.hu Autó

Íme egy Corvette Stingray, amelyre savat borítottak - fotók

Kellemetlen meglepetés ért egy nőt Alabamában, múlt pénteken, a reggeli induláskor: az otthonából kilépve azzal szembesült, hogy autóját, egy 2014-es Chevrolet Corvette Stingray-t valaki nyakon öntötte egy nagy adag savval…

hvg.hu Autó

Már Argentínában a WTCC-s mezőny versenyautói

Hosszú hajóút után partot ért Dél-Amerikában az a teherhajó, amely Túraautó-vb (WTCC) versenyautó-flottáját szállította az idei nyolcadik forduló helyszínére, Argentínába.

hvg.hu Autó

Bukta a WTCC-rajtelsőséget a Citroen-vadász Chevy pilóta

Megbüntették a Túraautó Világbajnokság (WTCC) salzburgingi futamán a Citroen pole-sorozatát is megtörő Gianni Morbidellit, aki öt rajtpozíciót veszít majd a vasárnapi első futam rajtrácsán. A rajtelsőséget a Citroen négyszeres vb-első címvédője, Yvan Muller örökölte meg.

hvg.hu Autó

WTCC: Egy Chevy szakította meg a Citroen pole-szériáját

A Salzburgringen a Chevrolet versenyzője szerezte meg a pole pozíciót Yvan Muller előtt, megszakítva a Citroen időmérős veretlenségét – ugyanúgy, ahogy Magyarországon győzelmi szériájuknak vetett véget. Michelisz Norbert a második futamon az első sorból indulhat.

1 2 3 4
A címlapról ajánljuk
Soros nem kéri vissza az aprót

Soros nem kéri vissza az aprót

Kovács Zoltán kormányszóvivő nem hajlandó elárulni, mennyi ösztöndíjat kapott a Soros alapítványtól, így magunk eredtünk ennek a nyomába. A sajtóban eddig megjelent számok a mi kalkulációnk szerint nem stimmelnek.