Windisch Judit Itthon

A CÖF szóvivői megnémulnak félmilliárd forinttól, de tudománnyá tennék tudásukat

Jelentősen megdobta az MVM támogatása a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány büdzséjét. Ennyit át lehet látni, különben a transzparencia nagyfokú hiánya is jellemzi a kormánnyal menetelők gazdálkodását. A CÖF végül előállt egy magyarázattal, mire költik az állami tulajdonban lévő vállalattól kapott félmilliárd forintot.

MTI / hvg.hu Itthon

Kiderült, milyen vagyonnyilatkozatot kellene kitölteniük a civileknek

A Civil Összefogás Fórumra is vonatkozna az a kötelezettség, hogy vezetői vagyonnyilatkozatot tegyenek, s várhatóan ugyanolyan formanyomtatványt kell majd kitölteniük, mint a képviselőknek és az államtitkároknak – mondta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő.

hvg.hu Itthon

Súlyos Vona–Gyurcsány-reklámmal tért vissza a CÖF

A CÖF is bekapcsolódott Vona Gábor lejáratásába, a korábbi bohócos hirdetéseket újratöltve immár Gyurcsány Ferenccel együtt ábrázolják a Jobbik elnökét. A szerdai Magyar Hírlapban talált hirdetés felirata: Egymásra találtak! Együtt mondtak nemet a bevándorlásellenes alkotmánymódosításra.

hvg.hu Itthon

Tagadja a CÖF, hogy közük lenne az újabb adókat követelő petícióhoz

Egy különös petíció jelent meg az interneten, amely a rejtélyes pécsi Jövő Generációja Egyesület, egy váci nyelviskola és a békemeneteket is szervező Civil Összefogás Fórum nevében újabb adók kivetését és a szegényekre vonatkozó öltözködési szabályok bevezetését követeli.

hvg.hu Itthon

Már megint levelet írtak a békemenetesek: ezúttal az amerikai nagykövetségre

A Civil Összefogás Fórumnál és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítványnál meglepődtek azon, hogy az amerikai nagykövetség megbízott ügyvevője a magyar civilek elleni támadásról beszélt az ATV-ben múlt héten. M. André Goodfriendet az amerikai elnök civilekkel kapcsolatos nyilatkozatáról kérdezték a műsorban. Az Orbán-kormányt támogató Békemeneteket szervező CÖF nyílt levelet írt az ügyvivőnek, amelyben azt sugallják, hogy arányaiban nézve nincsenek nehéz helyzetben a magyarországi civil szervezetek. Adtak egy kicsit az Ökotársnak és Kálmán Olgának is.

hvg.hu Gazdaság

Lesújtanának a bankokra a kormány udvari civiljei

Kevesli a kormány, illetve a kormánypártok civil szervezete a devizahiteles mentőcsomagot: egyebek mellett, rögzítenék a törlesztőrészleteket és az árfolyamot, lecsípnének az árfolyamgát miatt a gyűjtőszámlán összegyűlt tartozásból is, a bankokra tolnák az árfolyamkockázatot is, és azt is kérik, mentse a kormány a vállalkozásokat is.

MTI / hvg.hu Itthon

Lemondatnák a rendészeti államtitkárt a békementesek

Lemondásra szólítja fel Tasnádi László rendészeti államtitkárt a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány vezetősége – írják keddi közleményükben. Szerintük nem lehet különbséget tenni III/II-es ügynökök megítélése között. "Ezért lenne nagyszerű erkölcsi magatartás, ha az érintett önmaga mondana le pozíciójáról" - fogalmaznak.

MTI Gazdaság

Beszállt a CÖF is a norvégozásba

Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) minden évben közzéteszi a törvényben meghatározott módon pénzügyi elszámolását és közhasznúsági jelentését - olvasható CÖF-CÖKA vezetőségének szombati, az MTI-hez eljuttatott nyílt levelében.

MTI Itthon

Szélsőjobbos könyvesboltot támogat Rogán kerülete a DK szerint

Kerék-Bárczy Szabolcs szerint újabb bizonyítéka van annak, hogy a Fidesz, jelesül Rogán Antal és a szélsőjobboldal, az újnáci csoportok együttműködnek egymással. Puskás András alpolgármester úgy reagált: "nehéz eldönteni, hogy szánalmas vagy komolytalan a Gyurcsány-koalíció" sajtótájékoztatója.

MTI Gazdaság

Lemondta a békemenetesekkel a találkozót a Bankszövetség

Lemondta a devizahitelesek ügyében tervezett találkozót a Magyar Bankszövetség a Békemenetet is szervező Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖFA) képviselőivel - tudatta a CÖF-CÖKA vezetősége pénteken az MTI-vel.

Seres László Nyüzsi

Seres: a Bilderberg-csoport közleménye

Muszáj elengednünk Reding asszony kezét. Tévedtünk, amikor hagytuk, hogy megrendelje a majdani választófülkék fölé kihelyezendő kis kamerákat, és még beszéljen is róla a plénumon.

hvg.hu Itthon

Brüsszeli békemenettel riogatja Barrosót a CÖF

Nyílt levelet írt a kormány melletti békemeneteket is szervező Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Együttműködési Tanácskozás (CET) José Manuel Barrosónak, az Európai Bizottság (EB) elnökének és Martin Schulznak, az Európai Parlament (EP) elnökének a Magyarországról szóló EP-jelentéstervezet miatt. Azt írták, "lehetséges, hogy szükség lesz egy Magyarországról induló és Brüsszelbe tartó Békemenetre".

nyüzs Nyüzsi

Németh Lászlóné beájulna

Közröhej, de attól még igaz: a Békemeneteket szervező CÖF nemcsak elismerte, de még büszke is rá, hogy a kormánypárt finanszírozza. De csak azért, mert független civilek, különben nem finanszírozná.

1 2 3
A címlapról ajánljuk