Kaufmann Balázs - Windisch Judit Itthon

Gyurcsány Ferenc jelére várnak a miskolci DK-sok ahhoz, hogy átszavazzanak a jobbikosra

Nehéz helyzetben vannak a miskolci DK-sok: a taktikai szavazást népszerűsítő oldalak szerint a Jobbik jelöltje helyben megverheti a fideszes Csöbör Katalint. Mi a rosszabb, Orbán vagy Vona? Hogyan szavazzanak valakire, aki Gyurcsánynak is bilincset ígér? Nehéz dilemma ez. Videóriportunk a városról, ami annyira izgalmas, hogy a miniszterelnök kétszer is járt ott.

hvg.hu Vállalkozás

Belevetette magát a trafikbizniszbe a fideszes képviselő férje

Néhány nappal azelőtt lett kültag egy bt.-ben Csöbör Katalin alsózsolcai polgármester férje, hogy a cég több dohánybolt-koncessziót elnyert Miskolcon, Alsózsolcán és Felsőzsolcán. Az egyik üzlet engedélyét a férjhez köthető cég nevére állították ki – ez ráadásul a forgalmas Tiszai pályaudvar környékén működik.

hvg.hu Itthon

Újabb fideszes képviselőhöz törtek be

Csütörtök délelőtt bűncselekmény áldozata lett Csöbör Katalin országgyűlési képviselő, Alsózsolca fideszes alpolgármestere. Két táskáját emelte el családi háza előszobájából egy besurranó tolvaj, miközben férjével otthon tartózkodtak - tudta meg a hvg.hu.

Hírszerző/FH Itthon

Blikk: újabb fideszes vett fel dupla fizetést

A Blikk információi szerint Csöbör Katalin egyszerre vett fel teljes összegű választókerületi pótlékot az Országgyűléstől, miközben Alsózsolca alpolgármestereként is kapott költségtérítést.


A címlapról ajánljuk