HavariaPress Itthon

Hatalmas robbanás Csepelen, egy halott

Nagy valószínűséggel életét vesztette egy munkás, mikor felrobbant egy 5 ezer köbméteres üres benzintartály a MOL csepeli telephelyén területén.

MTI Itthon

Fának csapódott egy autó Csepelen

Súlyosan megsérült egy 42 éves nő, amikor fának csapódott egy személyautó vasárnap délután Budapesten, a XXI. kerületi Szent István úton - közölte a tűzoltóság videószolgálata az MTI-vel.

MTI Itthon

Bennégett a lakásában egy férfi Csepelen

A tűzoltóság közlése szerint bennégett a lakásában egy férfi Csepelen, miután vasárnapra virradóra tűz ütött ki a Katona József utca egyik négyemeletes házának második emeletén.

hvg.hu Itthon

Szívbeteg a férj, ezért az asszony rabolt Csepelen

Egy üllői házaspárt gyanúsít a rendőrség azzal, hogy kiraboltak egy csepeli takarékszövetkezetet; a gyanúsítottakat 12 óra alatt sikerült elfogni - olvasható a rendőrség honlapjára szerdán feltett közleményben.

hvg.hu Itthon

Kisiklott három vagon Csepelen, áll a forgalom

Kisiklott egy tehervonat három, gázolajat tartalmazó tartálykocsija hétfő délután Csepelen, a szabadkikötői vasúti átjáróban; a baleset miatt áll a közúti forgalom - közölte Both Ferenc, a Mávinform ügyeletese az MTI-vel.

hvg.hu Itthon

Gázolt a csepeli HÉV

Elgázolt a csepeli HÉV egy férfit a nyílt pályán a Lágymányosi híd és a Szabadkikötő megálló között péntek reggel - mondta Takács Renáta, a BKV fődiszpécsere.

MTI Itthon

Robbanásveszély és mesterlövészek Csepelen

Megszüntették a lezárást Csepelen az Erdősor utcában, ahol szombat délelőtt egy garázstűzben hagyott gázpalack miatt robbanásveszély fenyegette a környéken élőket - közölte Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője az MTI-vel.

MTI Itthon

Új influenzával fertőződtek a csepeli gyerekek

Az új influenzavírus jelenlétét igazolták a vizsgálatok a csepeli Adu Oktatási Központ Táncsics Mihály utcai iskolájában megbetegedett gyerekek egy részénél - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) péntek este az MTI-vel.

MTI Itthon

Mentőautó karambolozott Csepelen

Mentővel ütközött egy személyautó szerdára virradóra Csepelen, a balesetben négyen könnyebben megsérültek - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

Csikász Brigitta Itthon

Egyelőre nem építhet lakóparkot Csepelen az Ibiza

Hatályon kívül helyezte a bíróság az Ibiza Építő Kft. elvi építési engedélyét, amely megléte elengedhetetlen feltétele lett volna annak, hogy a csepeli Kis-Duna-parton megkezdje a 180 lakásos társasházának az építését. A beruházás megvalósulásában valószínűleg már a cég sem hisz, legalább is ezt jelzi, hogy telkeit – a becsült kárukkal együtt – 1,2 milliárd forintért eladná az önkormányzatnak.

MTI Itthon

Fideszes győzelem Csepelen

Az előzetes adatok szerint Gárday Balázs, a Fidesz-KDNP jelöltje a szavatok több mint felének megszerzésével megnyerte az időközi önkormányzati képviselő-választást Csepel 3. számú egyéni választókerületében - közölte a helyi választási iroda vezetője.

MTI Itthon

Népszavazást kezdeményez Csepelen a Fidesz-KDNP

Népszavazást kezdeményez a Fidesz-KDNP Csepelen, s ehhez a Fővárosi Bíróság másodfokú jogerős döntése is alapot ad - jelentette be pénteken a pártszövetség helyi frakcióvezetője, Németh Szilárd.

1
13 14 15 16 17 18 19

A címlapról ajánljuk