MTI Itthon

Mentőautó karambolozott Csepelen

Mentővel ütközött egy személyautó szerdára virradóra Csepelen, a balesetben négyen könnyebben megsérültek - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

Csikász Brigitta Itthon

Egyelőre nem építhet lakóparkot Csepelen az Ibiza

Hatályon kívül helyezte a bíróság az Ibiza Építő Kft. elvi építési engedélyét, amely megléte elengedhetetlen feltétele lett volna annak, hogy a csepeli Kis-Duna-parton megkezdje a 180 lakásos társasházának az építését. A beruházás megvalósulásában valószínűleg már a cég sem hisz, legalább is ezt jelzi, hogy telkeit – a becsült kárukkal együtt – 1,2 milliárd forintért eladná az önkormányzatnak.

MTI Itthon

Fideszes győzelem Csepelen

Az előzetes adatok szerint Gárday Balázs, a Fidesz-KDNP jelöltje a szavatok több mint felének megszerzésével megnyerte az időközi önkormányzati képviselő-választást Csepel 3. számú egyéni választókerületében - közölte a helyi választási iroda vezetője.

MTI Itthon

Népszavazást kezdeményez Csepelen a Fidesz-KDNP

Népszavazást kezdeményez a Fidesz-KDNP Csepelen, s ehhez a Fővárosi Bíróság másodfokú jogerős döntése is alapot ad - jelentette be pénteken a pártszövetség helyi frakcióvezetője, Németh Szilárd.

MTI Itthon

Halálos karambol Csepelen

Meghalt egy nő, amikor összeütközött két személyautó szerda délután Csepelen - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Itthon

Mi folyik Csepelen, a helyi "Gázai övezetben"?

Galvániszappal teli, rozsdásodó hordók százai, kéttucat felgyújtott autó, puskával legyilkolt fülesbaglyok, egy leendő gerincút építési területe, tele szeméttel és romokkal, ahol mintegy ötszáz család él dél-amerikai nyomortelepek körülményei között. „Harmadik világ”, a huszonegyedik századi színvonalat képviselő, épülő toronyházak közvetlen közelében. Munkatársunk Csepelen járt.

Magyar gazdaság

A csepeli galvániszap eltüntetése

A kerületi Fidesz-frakció nyomására a zöld tárca elszállíttatja a szennyező galvániszapot Csepelről. A hulladék Dunaújvárosba kerül, ami ellen a népszavazást is fontolgató helyi jobboldal tiltakozik.

Itthon

A trójai elefánt - lakóparkpánik Csepelen

Wellness-központot vártak a csepeliek a zöldellő Királyerdő Kis-Duna parti részére, de száznyolcvan lakásos lakóparkot kapnak helyette, 18 méter magas épületekkel. A helyi polgárok úgy érzik, évekig tudatosan megvezették őket.

MTI Itthon

A Fidesz-KDNP a Jahn Ferenc Kórháznál demonstrált

Demonstrációt szerveztek a Fidesz-KDNP frakciószövetség budapesti parlamenti képviselői vasárnap a budapesti Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületénél, mert nem látják biztonságban az intézmény jövőjét.

1
12 13 14 15 16 17 18

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával