MTI Itthon

Nem kell előzetesben ülnie a civilre részegen rálövő rendőrtisztnek

A rendőrtiszt december elején ittasan lövöldözött egy csepeli társasházban. Csak a szerencsén múlt, hogy nem sebesítette meg a házkezelő alkalmazottját. Az állományból már eltávolított rendőrt 30 nap elteltével kiengedte a bíróság az előzetesből, mondván, "megélhetése biztosított, erősek a családi kötődései", és a házi őrizet elrendelésével is biztosítható, hogy részt vegyen az eljárás különböző fázisaiban.

hvg.hu Itthon

Pedofília miatt tartóztattak le egy volt csepeli MSZP-s politikust

A csepel.info írt arról, hogy a napokban vitték be pedofil bűncselekmények gyanúja miatt az egykori MSZP-s képviselőjelöltet. A rendőrség megerősítette, hogy szeméremsértés gyanúja miatt nyomoz az ügyben. A szocialista párttól úgy reagáltak, hogy a férfi nem tagja a pártnak, és szerintük a helyi Fidesz hírblogja próbálja lejáratni őket egy majdnem egy évtizede kivált ember piszkos ügyeivel.

hvg.hu Itthon

Rémhírterjesztés a csepeli képviselők migránsbeköltöztetős beadványa?

A kvótakampány egyik minőségi húzása volt a csütörtöki csepeli képviselő-testületi ülésre benyújtott migránsbeköltöztetős beadvány. A bérlakások jelenlegi lakóit fenyegető veszély hangoztatása viszont két ügyvéd szerint rémhírterjesztésnek minősül, és kérik az ügyészséget, vizsgálja ki az esetet – ez a fagyi visszanyal tipikus esete.

hvg.hu Autó

Valóra vált minden autós rémálma Csepelen

Az egyik áruházlánc beszállítója tévedésből felcserélte a gázolajnak, illetve a benzinnek való tartályt a csepeli töltőállomáson. A nem megfelelő üzemanyagból kb. két tucat autós tankolhatott.

hvg.hu Itthon

Blikk: széket és asztalt akartak vágni a bíróhoz egy csepeli tárgyaláson

Előbb egy széket, majd egy asztalt akart hozzávágni a bíróhoz egy férfi ítélethirdetés közben a csepeli bíróságon. Azért lett dühös, mert hat hónap börtönt kapott, de azt már nem hallotta, hogy a büntetést felfüggesztették. Viselkedése miatt azonban most már tényleg bajban van – írja a Blikk.

1 2 3 4 5 6 7
18

A címlapról ajánljuk