hvg.hu Itthon

Rémhírterjesztés a csepeli képviselők migránsbeköltöztetős beadványa?

A kvótakampány egyik minőségi húzása volt a csütörtöki csepeli képviselő-testületi ülésre benyújtott migránsbeköltöztetős beadvány. A bérlakások jelenlegi lakóit fenyegető veszély hangoztatása viszont két ügyvéd szerint rémhírterjesztésnek minősül, és kérik az ügyészséget, vizsgálja ki az esetet – ez a fagyi visszanyal tipikus esete.

hvg.hu Autó

Valóra vált minden autós rémálma Csepelen

Az egyik áruházlánc beszállítója tévedésből felcserélte a gázolajnak, illetve a benzinnek való tartályt a csepeli töltőállomáson. A nem megfelelő üzemanyagból kb. két tucat autós tankolhatott.

hvg.hu Itthon

Blikk: széket és asztalt akartak vágni a bíróhoz egy csepeli tárgyaláson

Előbb egy széket, majd egy asztalt akart hozzávágni a bíróhoz egy férfi ítélethirdetés közben a csepeli bíróságon. Azért lett dühös, mert hat hónap börtönt kapott, de azt már nem hallotta, hogy a büntetést felfüggesztették. Viselkedése miatt azonban most már tényleg bajban van – írja a Blikk.

MTI Itthon

Csepeli hajléktalangyilkosságok: tényleges életfogytiglant kapott jogerősen a fővádlott

Tényleges életfogytiglanra súlyosította a csepeli hajléktalangyilkosságok elsőrendű vádlottjának, egy szerb férfinak a büntetését szerdán jogerősen a Fővárosi Ítélőtábla. A másodrendű vádlottat szintén életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélték, őt a leghamarabb az elsőfokú ítéletben szereplő 30 év helyett 40 év múlva helyezhetik feltételesen szabadlábra. Az ítélőtábla több más vádlott esetében is súlyosította a Fővárosi Törvényszék korábbi döntését.

1 2 3 4 5 6 7
18

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával