hvg.hu Közlekedés

Újabb lepukkant utca felújítását kezdik el, most Csepelen

Szombat indul a csepeli Kossuth Lajos utca felújítása. 11 ezer négyzetméternyi új útburkolatot fektetnek le, nagyjából ezer méternyi kiemelt szegély építenek, lesz két új zebra, és az itt lévő hét buszmegállót is felújítják a csepeli HÉV-végállomás parkolóival együtt.

Szabó M. István Én és a Cégem

Fel a Dagi Zetorra, pedáltaposók!

Egyetlen pedálrúgásnyira vagyunk attól, hogy amerikai és holland cruiserek, szíjhajtású city bike-ok és elektromotoros rásegítésű mountain bike-ok lepjék el a (kerékpár)útjainkat. És ennyi a távolság attól is, hogy egy magyar manufaktúra apró, de lényeges hozzáadott értékkel valóban lehetővé tegye: a szívünkbe lopja magát a Bubi. Honnan tudjuk ezt? Benéztünk a Bringaexpóra.

Torontáli Zoltán Vállalat + Vezető

Egy rém egyszerű ötlet, ami rengeteg pénzt hoz

Itt van minden befektető álma: egy olyan szolgáltatás, amire jelentős kereslet mutatkozik Magyarországon, de nincs kínálat a piacon. Ráadásul a megvalósításhoz kezdőtőke igen, de űrtechnológia nem kell, sőt olyan egyszerű, hogy csak azon lehet csodálkozni, hogy eddig más miért nem vágott bele.

MTI Itthon

Meglőttek egy külföldit Csepelen az éjszaka

Gázpisztollyal lőttek meg egy külföldi férfit hétfő éjszaka Csepelen, a férfit – akit előzőleg baseballütővel is megvertek – súlyos sérüléssel vitték kórházba.

hvg.hu Itthon

Meglökdösték az Együtt-PM politikusát Csepelen

Letépett plakátot készült visszatenni a pártszövetség helyi jelöltje és egy aktivista, amikor egy férfi rájuk támadt. Mire rendőrt hívtak, a férfi elment, előtte hangos szóváltásra került sor – írta az Együtt-PM.

MTI Itthon

"Évek óta terjesztik a csepeli Fidesz hazug híreit"

A XXI. kerület fideszes alpolgármestere szerint a csepeli MSZP egyik aktivistája a szocialisták támogatásáért cserébe segítséget ígért bérletidíj-tartozásuk rendezésében önkormányzati ingatlanok lakóinak. Az MSZP szerint a hírt közlő csepel.info a Fidesz "álhíroldala".

hvg.hu Itthon

Volt ügyvéd akarta nappalijába betonoztatni haragosait

A rendőrség újabb részleteket közölt arról a 71 éves férfiról, aki a gyanú szerint egy építési vállalkozóval meg akarta öletni három haragosát, majd a holttesteket átépítés alatt álló háza nappalijába betonoztatta volna. A 39 éves építési szakember azonban szólt a rendőröknek. A volt ügyvédet letartóztatták, kihallgatták, de nem tett vallomást. A bíróság előzetes letartóztatásba helyezte – írja a police.hu.

1
5 6 7 8 9
18

A címlapról ajánljuk