hvg.hu Itthon

A Kutyapárt nem ér rá leváltani Orbánt - videó

A párt táborában az elnök azt is elmondta, hány év múlva várható a Fidesz bukása. Ezen kívül festettek gumit, porling versenyt tartottak és kilőttek számos háztáji rakétát is Csillebércen.

hvg.hu Itthon

Emmi: nem Hosszú a lényeg a csillebérci történetben

Sportőrület a köbön: nem Hosszú Katinka úszókomplexuma épül Csillebércen, hanem egy a Nemzeti Élsport és Utánpótlás-nevelési Képzési Központok közül, amelyet három követ biztosan, de akár még további négy is elképzelhető. Az akadémia állami tulajdonban marad, most dolgozzák ki az üzemeltetés és fenntartás részleteit. Ez következik tehát a stadionépítések befejezése után.

hvg.hu Itthon

Újra az államé a csillebérci úttörőtábor

A bíróság jogerős döntése értelmében az úttörő egyesületeknek és cégeiknek el kell hagyniuk a csillebérci úttörőtábort, 15 év pereskedése zárulhat le. A gyanú szerint szabálytalanul akarták átjátszani magánkézbe a teljes gyermektábort.

hvg.hu Kult

Hidegrázós videót készítettek a We Are The Worldből a roma fiatalok

2014-ben is megtartották a roma tehetségek táborát Csillebércen harmincöt roma fiatal részvételével - adta hírül a Roma Sajtóközpont. A táborban nehéz sorsú, de tehetséges gyerekek nyaralnak minden évben, akik év közben keményen dolgoznak ezért a jutalomhétért. A különböző tanulmányok, valamint a zene, a sport területén kiemelkedő fiatalok az idei táborban Michael Jackson és Lionel Richie világhírű szerzeményét is feldolgozták. A lovári nyelvű szám közepén egy magyar nyelvű rapbetét is hallható.

MTI Ingatlan

Átadták a csillebérci Wigner Adatközpontot

Orbán Viktor miniszterelnök, Pálinkás József, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) elnöke és Rolf-Dieter Heuer, a CERN főigazgatója avatta fel az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet legmagasabb szintű adatközpontját csütörtök délután Csillebércen.

MTI Itthon

Nem volt egészségtelen a csillebérci jódszivárgás

A csillebérci izotópkibocsátás nem jelentett kockázatott a lakosság egészségére, az a megengedett mérték alatt maradt, így nem is lett volna szükség semmiféle lakosságvédelmi intézkedésre az ügyben érintett hatóságok szerint.

hvg.hu Tech

OKF: veszélytelen volt a csillebérci izotóp-szivárgás

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szerint sem a csillebérci jód-131 izotóp okozta a Csehországban és Európa más részein tapasztalt nagyobb jódkoncentrációt. Az Izotóp Intézet Kft. cégvezetője délelőtt elismerte, hogy a Csillebércen működő izotópgyár kéményén keresztül hónapokon át az elvártnál nagyobb mértékben szökött a jód-131 izotóp, de emiatt szerinte senki egészsége nincs veszélyben, valamint nem ők okolhatók a Közép-Európa légterében mért magasabb radioaktív sugárzásért.

MTI Tech

Nagyobb mértékben szökött el a jód-131 izotóp a csillebérci izotópgyárból

A Csillebércen működő izotópgyár kéményén keresztül hónapokon át az elvártnál nagyobb mértékben szökött a jód-131 izotóp - tudatta az Izotóp Intézet Kft. cégvezetője az MTI-vel csütörtökön, azt hangsúlyozva, hogy a lakosság egészsége nincs veszélyben, továbbá ez nem jelenti azt, hogy ők okolhatók a Közép-Európa légterében mért magasabb radioaktív sugárzásért.

1 2

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával