hvg.hu Gazdaság

Vádalku jöhet a Czeglédy-ügyben?

Budai Gyula az Echo Tv péntek esti adásában beszélt arról, hogy a Czeglédy-ügyben folyó eljárás egyik kulcsfigurája jelen volt, amikor Czeglédy Csaba pénzt adott át Kunhalmi Ágnesnek. Az eljárásban érintett meg nem nevezett személy Budai szerint ezt igazolni is tudja, hamarosan az is kiderülhet, hogy kiről van szó.

Tóth Richárd Itthon

A megbilincselt Czeglédy nem csak a Fidesz kampányeszköze, hanem a baloldalé is

Nem csak szlogent választ magának a Fidesz soron következő választási kampányához, hanem megbilincselt szocialistát is. 2010, 2014 és 2018. Hagyó Miklós, Simon Gábor és Czeglédy Csaba. Mintha az idei változat azonban különbözne az eddigiektől. Ezt az olvasatot támasztja alá, hogy a szocik és a dékások sem ejtették Czeglédyt, hanem maguk számára is előnyösnek tartják a történetet.

hvg.hu Itthon

Döntött a bíróság: 30 napra újra előzetesbe került Czeglédy Csaba

30 napra újra előzetes letartóztatásba került Czeglédy Csaba – így döntött hétfőn a Szegedi Járásbíróság. Úgy tudjuk, fellebbeznek az elsőfokú döntés ellen, de ezzel gyakorlatilag lehetetlenné vált, hogy a független képviselőjelöltként induló Czeglédy érdemben részt vehessen a kampányban, illetve a választáson.

Szlavkovics Rita Itthon

Gyurcsány saját őszödi mondásával védi Czeglédy Csabát

Hétfőn döntenek Czeglédy Csaba újbóli előzetes letartóztatásáról a Szegedi Járásbíróságon, ahova Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára is elment. A DK elnöke visszautasította, hogy Czeglédy ügyével próbálják az ellenzékre húzni a tiltott pártfinanszírozás gyanúját, de nem tudta megmondani, hogy egykori ügyvédje bűnös-e az iskolaszövetkezeti botrányban.

Gergely Zsófia Itthon

Polt Péterék és Gyurcsány is gőzerővel készülnek Czeglédy tárgyalására

Hétfőn délelőtt tárgyalják Szegeden a pénteken újra őrizetbe vett Czeglédy Csaba előzetes letartóztatásának kérdését, az ügyészség azt indítványozza, hogy a képviselőjelöltként múlt héten egy napra kiszabadult expolitikust ismét tartóztassák le. Gyurcsány Ferenc is ott lesz a tárgyaláson.

Gergely Zsófia Itthon

A Tv2 belehúz: Az a tét, hogy Budapestből ne legyen Bécs

Már ott tartunk, hogy Európa migránsok miatt szenvedő, "szerencsétlenebb" nyugati fele minket irigyel, a felpörgött Polt Péter segítségével egy nap után börtönbe visszazsuppolt Czeglédy Csabától pedig valójában az ellenzék retteg – minden látszattal ellentétben ez a valóság Andy Vajna csatornájának igazságelmagyarázó rovata szerint. Bécs lesajnálásánál azért érezhették, hogy az egyszeri Tv2 néző ezt hallva félrenyeli a reggeli kávéját, ezért hozzátették: na jó, más tekintetben azért mehetünk az osztrák főváros után.

Gergely Zsófia Itthon

Egy napig volt szabad: Újra őrizetbe vették Czeglédy Csabát

Alig egy napot volt szabad Czeglédy Csaba, a hvg.hu információi szerint pénteken este újra őrizetbe vették. A csalással vádolt, de a választáson független képviselőként induló Czeglédy mentelmi jogát péntek délután függesztette fel a választási bizottság, este már várták szombathelyi lakásánál, és egy másik, de a korábbi gyanúval összefüggő bűncselekményre hivatkozva visszavitték a szegedi börtönbe.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk