MTI Világ

Most a dánok rágtak be Törökországra

Anders Samuelsen dán külügyminiszter vasárnap közölte, hogy bekérette a koppenhágai török nagykövetet a Recep Tayyip Erdogan török elnököt bíráló dániai törököket ért fenyegetések miatt.

hvg.hu Kult

Jól jönne most Magyarországon egy ilyen katartikus reklám

A dán közszolgálati TV2 arra emlékeztet ezzel a jól sikerült tévészpottal, hogy alapvetően érdemes inkább azt keresni, mi köt minket össze a többi emberrel, és nem arra koncentrálni, miért irtózunk a társadalom tőlünk különböző (vagy csak különböző felfogású) csoportjaitól.

hvg.hu Itthon

Dánia inkább mégsem küld Magyarországra 350 menekültet

350 menedékkérő fellélegezhetett a hétvégén, mert egyelőre nem toloncolják vissza őket Magyarországra, ahol regisztrálták őket. Bár a döntés oka állítólag pusztán az, hogy lejárt a határidő, a dán hatóságok valójában az érintettek emberi jogaiért aggódtak.

hvg.hu Élet+Stílus

Hadd szexeljenek a nagyiék! – itt egy újabb mókás kampány a dánoktól

Az egyik dán utazási iroda ismét egy olyan látványos hirdetéssel rukkolt elő, ami a szexre épül, de nincs benne semmi öncélú mutogatás vagy közönségesség. A gyerekvállaláson gondolkodó fiatalok helyett most a gyerekprojektet régen kipipáló idősekre koncentrálnak, akiknek pusztán a koruk miatt egyáltalán nem kell még lemondaniuk a szexről. Sőt, most tudnak rá csak igazán koncentrálni.

MTI Gazdaság

Kártyakibocsátó cég dolgozója súgott egy dán bulvárlapnak, börtön lett a vége

Börtönbüntetésre ítélte csütörtökön egy dániai bíróság egy bankkártya-kibocsátó cég volt alkalmazottját és egy pletykalap volt főszerkesztőjét, amiért éveken át illegálisan szereztek meg hitelkártya-forgalmi adatokat, amelyeket arra használtak fel, hogy kövessék és megfigyeljék a dán királyi család tagjait és más hírességeket.

1 2 3 4 5 6 7
17
A címlapról ajánljuk