MTI Plázs

"Káosz van" - a DK szerint szükséges a vizitdíj

A Demokratikus Koalíció (DK) az egészségügy átalakításának felülvizsgálatára szólítja fel a kormányt, valamint arra, hogy lássa be: szükség van a vizitdíjra, a kórházi napidíjra, emellett szerintük teret kell adni a magán-egészségbiztosítóknak.

MTI Itthon

Gyurcsány egymilliárddal költene többet az Avasra évente

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint három egymást követő költségvetési évben egy-egy milliárd forint pluszforrás érdemi segítséget nyújthatna Miskolcnak az avasi lakótelepet érintő, általuk javasolt komplex rehabilitációs program végrehajtásában - jelentette ki Gyurcsány Ferenc pártja országjáró sorozatának keddi állomásán a borsodi megyeszékhelyen.

MTI Gazdaság

Gyurcsány szerint Orbán Viktor meghátrált

Gyurcsány Ferenc szerint a 2013-as költségvetés a nyilvánosságra hozott javaslat szerint a "leszakadás, a töpörödés és az elszegényedés" költségvetése. A Demokratikus Koalíció elnöke erről hétfői sajtótájékoztatóján beszélt.

MTI Itthon

Tüntettek a DK-sok a Nyírő-emlékest ellen Csepelen

Tiltakozni kell a nyilasok rehabilitációja ellen, és világosan állást kell foglalni a témában - mondta Vadai Ágnes országgyűlési képviselő, a Demokratikus Koalíció (DK) tagja pénteken az emigrációban elhunyt erdélyi író, Nyirő József emlékére rendezett irodalmi est elleni tüntetésen Csepelen.

MTI Gazdaság

Tételes válaszokat vár Orbántól Gyurcsány pártja

A Demokratikus Koalíció szerint több mint 900 milliárd forintos veszteség éri az országot a kormány semmittevése és rossz fejlesztési politikája miatt, ennyi uniós forrást nem fog tudni ugyanis lehívni Magyarország. Erről Varju László beszélt pénteki sajtótájékoztatóján.

MTI Itthon

DK-MSZP-LMP választási összefogást remél Gyurcsány pártja

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint már idén nyáron megkezdődhetnek a szakértői egyeztetések az általuk demokratikusnak tartott ellenzéki erők, az MSZP, az LMP és a DK között, a három párt pedig később olyan politikai együttműködésbe foghat, amelynek a vége választási összefogás lehet.

MTI Itthon

DK: Orbán megbukott Erdélyben is

A Demokratikus Koalíció (DK) szomorúan, de nem meglepődve veszi tudomásul, hogy a romániai helyhatósági választások tovább erodálták az erdélyi magyarság politikai és érzelmi összetartozását. Az ellenzéki párt ügyvezető alelnöke hétfői közleményében az olvasható: a választási eredmények azt bizonyítják, hogy Orbán Viktor nemzetmegosztó politikája súlyos károkat okozott immár Erdélyben is.

Hann Endre, Lakatos Zsuzsa Itthon

Medián: Mesterházy utolérte Orbánt

A kormány félidejében ismét negatív rekordok dőltek meg, a közhangulatot elégedetlenség és kiábrándultság jellemzi – derül ki a HVG megbízásából készült Medián-elemzésből.

MTI Itthon

A Fidesz megmondja, mit kéne tennie Molnár Csabának

A Fidesz szóvivője szerint Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció (DK) alelnöke jobban tenné, ha a társadalombiztosítási jogot tanulmányozná, "mielőtt a pénzintézetek érdekében határozati javaslatokat nyújtogat be az Országgyűlésnek".

MTI Itthon

Debreczeni kiakadt: Mesterházy a Jobbiktól kért támogatást, a DK-tól nem

Megdöbbentőnek nevezi Debreczeni József, a Demokratikus Koalíció (DK) alelnöke a Mesterházy Attilának írt nyílt levelében, hogy az MSZP elnök-frakcióvezetője a Jobbiktól kért aláírásokat az Orbán-kormány két évét értékelő parlamenti vitanap megtartásához, a DK képviselőit viszont nem kereste meg ezzel.

MTI Itthon

DK: újabb mozzanat fenyegeti a szabad választásokat

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint a választási rendszer átalakítása után újabb mozzanat fenyegeti a szabad választásokat: a pártok költségvetési támogatásának felfüggesztése óriási versenyhátrányt okozna az ellenzéknek. A DK szerint a demokratikus ellenzéki pártoknak össze kell fogniuk ezzel szemben.

1
46 47 48 49 50 51 52

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával