Stemler Miklós Itthon

Gyurcsány esete a narancsbuktás Mikulással - kampányol a DK

Nagy erővel zajlik a Demokratikus Koalíció (DK) tagtoborzása. Az újszülött Gyurcsány-párt 1500 tagnál tart, és a pártelnök becslése szerint hetente átlagban 400 fővel bővül a taglétszám. A baloldal új reménységének pécsi toborzásán jártunk, ahol az ünnepi időszakra tekintettel a Mikulás is képviseltette magát, Gyurcsány pedig az LMP-t dicsérte.

hvg.hu Itthon

Gyurcsány: a DK tavasszal már a parlamenti küszöb felett lesz

Több ezer tagfelvételi kérelemről és 1200-1500 ember beléptetéséről tud eddig Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke, a volt miniszterelnök pedig már azzal is elégedett lenne, ha stabil középpártként a parlamentbe jutnának 2014-ben.

MTI Itthon

"Fideszes ügyvédektől" tart Gyurcsány pártja

A Magyar Bíróképző Akadémia (MBA) honlapján megjelent továbbképzésről kérdezi Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi minisztert Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció (DK) alelnöke.

MTI Itthon

Népszabadság: 1500 MSZP-s lépett át Gyurcsányékhoz

Egyelőre valamivel több mint négyezren írtak alá szándéknyilatkozatot vagy töltöttek ki belépési nyilatkozatot a Gyurcsány Ferenc által vezetett Demokratikus Koalícióba (DK), közülük 1300-1500-an korábban az MSZP tagjai voltak - írta a Népszabadság szerdán.

MTI Itthon

Nem Kövér dönt Gyurcsányék sorsáról

A házelnök felkérésére az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága foglal állást - várhatóan jövő hétfőn - az MSZP-ből távozott tíz képviselő frakcióalakítási kezdeményezéséről.

MTI Itthon

Visszavenné a zalai elnök mandátumát az MSZP

Országgyűlési képviselői mandátumának visszaadására szólítja fel az MSZP Zalai Területi Szövetsége a volt megyei elnököt, Baracskai Józsefet, aki átlépett a Demokratikus Koalícióba (DK) – közölte a szocialista párt megyei alelnöke csütörtökön Zalaegerszegen, sajtótájékoztatón.

MTI Itthon

Káosz: a DK-sok szerint nem is léptek ki az MSZP-ből

Félreértésnek tartja Molnár Csaba azt, hogy Mesterházy Attila, az MSZP frakcióvezetője arról tájékoztatta az Országgyűlés elnökét, hogy tíz politikus kilépett a szocialista képviselőcsoportból. A korábbi kancelláriaminiszter ezért tisztázó megbeszélésre hívja Mesterházy Attilát szerdára.

1
43 44 45 46 47 48 49

A címlapról ajánljuk