Bejelentkezés  

8 milliárd forint adót csalt el az olajjal kereskedő bűnbanda

A bűnszervezet Lengyelországban, Ausztriában és Szlovéniában legálisan vásárolt bázisolajat, majd illegálisan eladta Magyarországon. Eddig 9 ember van előzetesben.

MTI

Összegyűjtötte és ellopta a betegek mobiljait

A rendőröknek gyanús lett a debreceni villamosmegállóban várakozó férfi, akiről kiderült a szatyrában több lopott mobiltelefont is rejt.

hvg.hu

Gázcsonkot repesztett egy autó Debrecenben

Az autós egy kerítést átszakítva ütközött a gázcsonknak, amelyből szivárog a gáz.

MTI

Lakástűzben halt meg egy 92 éves debreceni asszony

Kigyulladt egy lakás kedd reggel Debrecenben. Az idős, ágyban fekvő tulajdonos füstmérgezésbe és égési sérüléseibe halt bele.

MTI

Bosszút állt a pénzét elnyelő telefonon, 40 órát kell dolgoznia

A júliustól alkalmazható, úgynevezett jóvátételi munkát szabtak ki egy debreceni férfire, aki levezette dühét egy nyilvános telefonon.

MTI

Lépfene a debreceni állatkertben: a gondozókat is kezelik

Egy nőstény leopárd is kimúlt a debreceni állatkertben, ahol múlt pénteken lépfene-fertőzésben pusztult el egy hím oroszlán – írja a Dehir.hu. A debreceni hírportál szerint a betegség felbukkanása miatt a tisztiorvosi szolgálat munkatársai elkezdték az érintett dolgozók kezelését is. Az állatkert zárva van, a korábban ott járt látogatókat nem fenyegeti fertőzésveszély.

hvg.hu

Eltűnnek Debrecenből az öreg Bengáli villamosok

Hamarosan kivonják a forgalomból Debrecenben a Bengáliként emlegetett öreg villamosokat. A sárga kocsik sokáig meghatározták a városképet, helyüket az 1-es vonalon is új spanyol villamosok veszik át. Előtte azonban összesen tizenegy megállót át kell építeni – írja a Dehir.hu.

hvg.hu

Frankfurtból vezérlik majd a debreceni Nagytemplom óráit

Az ígéretek szerint jövő hétvégére befejezik a debreceni Nagytemplom belső felújítását, és a húsvéti istentiszteletet már ott tartják. A Dehir.hu szerint a templom új óráit a frankfurti atomóra vezérli majd.

hvg.hu

Újra megpróbálják rásózni valakire Kósa stadionjának üzemeltetését

Újra megpróbálják rásózni valakire Kósa stadionjának üzemeltetését

Új kiírás jelent meg a Közbeszerzési Értesítőben a Nagyerdei Stadion üzemeltetésére. Megváltoztak a határidők és a feltételek, miután a korábbi kiírásra nem jelentkezett senki.

hvg.hu

Orbán: "a kommunisták mindenhol ott lesznek, legyünk ott mi is"

Néhány ezer ember előtt mondott szombaton beszédet Orbán Viktor Debrecenben a Református Nagytemplom előtt, ahol ismét szavazásra buzdította híveit, mert mint mondta, a mérkőzés csak holnap kezdődik, és az állás egyelőre 0-0.

hvg.hu

Több mint kínos, megint karambolozott a debreceni villamos

A héten a második baleset történt – összesen pedig a negyedik - az alig egy hónapja átadott pályaszakaszon.

hvg.hu

Két rendőrt megsebesített egy késsel hadonászó nő Debrecenben

A nő társasházi lakásában kapott rohamot: családtagjait, gyerekeit megöléssel fenyegette, és öngyilkosságot helyezett kilátásba, de végül a kiérkező rendőröket sebesítette meg.

hvg.hu

"Világsztár" is fellép a debreceni stadion avatóján

"Világsztár" is fellép a debreceni stadion avatóján

A debreceni stadiont május elsején nyitják meg, az eseményre az egyslágeres Lou Bega is eljön, hogy énekeljen egyet.

hvg.hu

Fotó: medence is van az új debreceni stadionban

Fotó: medence is van az új debreceni stadionban

Május elsején adják át az új debreceni Nagyerdei Stadiont. Aznap este hét óra előtt nyitják meg az épületet, majd egyórás zenés műsort és focigálát láthat a közönség. Utóbbi része lesz a „Loki–Loki”-meccs. Üzemeltetője még mindig nincs arénának.

Zavart asszony sebesített meg két rendőrt Debrecenben

Késsel vágott meg két rendőrt egy zavart asszony Debrecenben, az újkerti lakótelepen – írja a Dehir.hu. Úgy tudni, a nő egyik családtagja kért segítséget az egyenruhásoktól. A rendőrök sérülése nem súlyos, az asszonyt kórházba vitték.

hvg.hu

Napi abszurd: vakokkal szívózik a debreceni bezzeg-beruházás

Napi abszurd: vakokkal szívózik a debreceni bezzeg-beruházás

Korláttal elrekesztett átjárót ruháztak fel vakok számára kialakított megkülönböztető jelzéssel a debreceni 2-es villamos vonalán.

hvg.hu

Már a harmadik új villamos karambolozott Debrecenben

Még csak egy hónapja jár a 2-es villamos Debrecenben, de már a harmadik baleset történt kedden az új vonalon. Most egy terepjáró került valahogy az egyik vadonatúj spanyol jármű útjába, valószínűleg ismét figyelmetlenül vezetett egy sofőr. A Dehir.hu szerint a villamos megkarcolódott, a terepjárónak mindkét oldala megsérült.

hvg.hu

Elvesztegett szavazatokról beszélt Schiffer András

Elvesztegett szavazatokról beszélt Schiffer András

Az elmúlt húsz évben a Fideszre és az MSZP-re leadott szavazatok Schiffer András szerint elvesztegetettek voltak. Az LMP társelnöke nem akar "összeszerelő-csarnokot csinálni Magyarországból", pártja pedig szerinte ma erősebb, mint négy évvel ezelőtt.

MTI

Debrecenben jöhet létre a legnagyobb felőoktatási intézmény

Az ország legnagyobb felsőoktatási intézménye jöhet létre, ha a Debreceni Egyetembe (DE) integrálódik a gyöngyösi Károly Róbert Főiskola.

MTI

Hulló széndarabok, meglazult csavarok - máris baj volt Debrecen vadiúj villamosával

Hulló széndarabok, meglazult csavarok - máris baj volt Debrecen vadiúj villamosával

Péntek este több CAF-villamos áramszedőjéről széndarabok törtek le, szombaton pedig az egyik szakaszszigetelőnél fellazultak a rögzítő csavarok, és hiányzott egy szerkezeti elem. Az új villamosok február 26-a óta járnak.

MTI
12354

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X