hvg.hu Itthon

A DK negyven körzetben támadja meg a választási eredményeket

A Demokratikus Koalíció (DK) megtámadja az összes olyan választókerület eredményét, ahol jelöltjei indultak, de a hivatalos eredmény alapján nem nyertek – jelentette be a Gyurcsány Ferenc vezette párt. A közlemény szerint a döntés negyven körzetet érint.

hvg.hu Itthon

Üzent Gyurcsány a keserű ébredés után

A Demokratikus Koalíciónak a korábbi négy helyett kilenc képviselője jutott be az országgyűlésbe a választáson, a pártelnök mégis elégedetlen, hiszen kormányváltásban reménykedett. Hétfő délelőtt üzent a hozzá hasonlóan csalódottaknak.

hvg.hu Itthon

A Jobbik-jelölt mellett kampányol a DK-s megyei elnök

Szelindi Andrea, a Demokratikus Koalíció Szolnok megyei, törökszentmiklósi központú 4. sz. választó körzet elnöke néhány napja - egy azóta eltávolított – kommentben megírta, hogy aktivistái közölték vele, a Jobbik helyi jelöltjére fognak szavazni – írta az Index. Egy percig sem jutott eszembe, hogy lebeszéljem őket – tette hozzá a DK-s elnök a jobbikos politikus Facebook-oldalán.

MTI Itthon

Fontos határidő jár le ma a pártoknak

Kedden 16 óráig lehet bejelenteni az országos listákat az áprilisi országgyűlési választásra. Eddig három pártlistát vettek nyilvántartásba, és további 11-et jelentettek be a Nemzeti Választási Bizottságnál.

Szlavkovics Rita Itthon

Gyurcsány saját őszödi mondásával védi Czeglédy Csabát

Hétfőn döntenek Czeglédy Csaba újbóli előzetes letartóztatásáról a Szegedi Járásbíróságon, ahova Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára is elment. A DK elnöke visszautasította, hogy Czeglédy ügyével próbálják az ellenzékre húzni a tiltott pártfinanszírozás gyanúját, de nem tudta megmondani, hogy egykori ügyvédje bűnös-e az iskolaszövetkezeti botrányban.

1 2 3 4 5 6 7
36

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával