hvg.hu Itthon

A DK kitenné a szexuális bűnözők nevét az internetre

Az interneten tenné nyilvánossá a szexuális bűncselekmények elkövetőinek a névjegyzékét a Demokratikus Koalíció (DK), melynek két képviselője ez irányú határozati javaslat megalkotására kérte fel a kormányt.

hvg.hu Gazdaság

Rászállt az EU Matolcsyékra?

Az ingatlanvásárlások és a tőzsde megvásárlása miatt is kutakodhat az Európai Bizottság – legalábbis ez hámozható ki a Demokratikus Koalíció közléséből.

MTI Gazdaság

DK: tízmillió magyarnak hazudott Orbán

Orbán Viktor is megszavazta a menekültek kvóták szerinti elosztását tartalmazó záródokumentumot pénteken az EU-csúcson, ezzel "politikai celebbé" vált, aki alkalmatlan arra, hogy megvédje az országot - mondta Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció (DK) ügyvezető alelnöke szombati sajtótájékoztatója után telefonon az MTI-nek.

hvg.hu Gazdaság

Gyurcsányék siettek Simicska segítségére

Több millió forintot fizet a DK, hogy a Mahir oszlopain hirdethesse Gyurcsány arcával a párt új programját. A pártelnök nem találkozott Simicskával, mint mondta, nem ő döntött a szerződésről, egyszerűen a legolcsóbb ajánlatot választották.

Kálmán Attila Itthon

Gyurcsány a lelkeket is meggyógyítaná

Gyurcsány Ferenc felvillantotta választási programja körvonalait: tíz év alatt triplázná meg az egészségügyi dolgozók bérét és sokaknak kínálna méltó életet a "kevesek vígassága" helyett.

HVG Itthon

Medián: Második a Jobbik

Nem történt drámai változás a pártok erőviszonyaiban, bár kisebb elmozdulások kiolvashatók a Medián idei első felméréséből.

hvg.hu Itthon

Tárki: Nagyon vezet a Fidesz, az MSZP sem előzött

Kihívó nélkül vezeti a Fidesz-KDNP a pártok támogatottsági versenyét, ráadásul csak ők tudtak érdemi növekedést produkálni 2016. év elejére, minden más párt támogatottsága stagnált vagy csökkent. A Jobbik-MSZP párharc is másképp alakul, mint azt a Nézőpont mérte.

Kálmán Attila Itthon

Gyurcsány már az Orbán utáni időkre készül

Tizenkettedszer értékelt évet Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök. Végigzongorázott majd minden slágertémát, amellyel lehet egyet ütni a Fideszen vagy Orbán Viktoron. A sötét jelenképpel szemben azonban fényes jövőt is vázolt, amelynek nem más a letéteményese, mint ő és a Demokratikus Koalíció.

hvg.hu/MTI Itthon

Vágó Istvánék beperlik az MTI-t

A Demokratikus Koalíció pert indít a távirati iroda ellen, miután többször is megtagadták, hogy például Habony Árpádot, vagy Tiborcz Istvánt érintő közleményeket hozzanak le.

hvg.hu Itthon

Zavarba ejtő fotókat közölt Lázárról a DK

Ismeretlen feladótól származó képeket közölt Lázár Jánosról a Demokratikus Koalíció. A fotók egy vadászaton készültek, és azon egy gyereknek tűnő alak is szerepel fegyverrel a kezében, de Lázár szerint az illető nem az ő családtagja.

hvg.hu Itthon

Gyurcsány lapot indít

Havi-kéthavi folyóirat kiadására készül a DK pártcége, a DÉKÁ Kft. A cég 2012 elején jött létre, a párt néhány hónappal később vette meg a tulajdonostól. A kft. tevékenységi körét nemrég bővítették a folyóirat-kiadással.

MTI Itthon

Pártok reagálása a Fidesz-kongresszusra

Orbán Viktor nem mondott semmit Magyarország valódi problémáiról. Nincs értelme érdemben foglalkozni a kormányfő mai beszédével. A miniszterelnök elvesztette kapcsolatát a valósággal. A kiöregedő fideszes politikusok utolsó lehetősége, hogy befolyást szerezzenek. Így reagáltak ellenzéki pártok a Fidesz vasárnapi kongresszusán elhangzottakra.

MTI Itthon

Gyurcsány szerint van nehezebb, mint Orbán leváltása

Orbán Viktort könnyebb lesz leváltani, mint utána átvenni a kormányzást - mondta a DK elnöke egy lakossági fórumon. Gyurcsány Ferenc szerint mindazonáltal a Fidesz stabil, a párt többsége egyelőre kikezdhetetlen.

hvg.hu/MTI Itthon

TEK-blöff: Feljelentést tesznek Gyurcsányék

A Demokratikus Koalíció közveszéllyel való fenyegetés miatt feljelentést tesz, miután a párt szerint a Terrorelhárítási Központ szerinte teljesen tudatosan félrevezette a közvéleményt és a parlament nemzetbiztonsági bizottságát is.

1
4 5 6 7 8
37

A címlapról ajánljuk