T. R. Itthon

Minden harmadik nyugdíjas Fidesz-hívő

Megállíthatatlan a Fidesz, miközben az MSZP-t nem rázta meg Botka távozása. Erősödik Gyurcsány és az LMP is, a Momentum nagyon messze a parlamentbe jutástól.

Tóth Richárd Itthon

Gyurcsány Messihez hasonlította magát és elmondta a Fidesz-verés forgatókönyvét

A DK elnöke hétfőn este levezette, hogyan nyerhet a baloldal, beszélt lefejezésről és hibernálásról, valamint arról is, hogy rosszul esik neki, amiért ma már csak második a Fidesz gyűlöletlistáján Soros mögött. Előadása után rövid interjút adott a hvg.hu-nak is a vezető nélkül maradt baloldalról, és arról, hogy kik közül kell miniszterelnök-jelöltet választani.

hvg.hu Itthon

Obama kampánysegítőit igazolta le Gyurcsány

Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője hétfőn bejelentette, hogy Botka László, az MSZP volt miniszterelnök-jelöltje lemondásával beismerte stratégiájának teljes kudarcát. És azt is, hogy amerikai kampányemberek segítik a DK-t.

T. R. Itthon

DK-s forrás: „Kockázatot jelent az MSZP”

Botka László lemondása után hatalmas a tanácstalanság mind a szocialista párton belül, mind a baloldalon. A hvg.hu-nak egy DK-s forrása azt mondta, Szeged polgármestere abba bukott bele, hogy diktálni akart.

hvg.hu Itthon

Újabb ember hagyta ott Gyurcsányék pártját

Benyújtottam kilépési nyilatkozatát a DK-nál Szarvas Koppány Bendegúz, aki korábban önkormányzati képviselő-jelöltként indult a XVI. kerületben, valamint a DK elnökségi tagságára pályázott.

MTI Itthon

Gyurcsány: "Csak egyvalamit folytattak, a lopást"

A DK elnöke Kaposváron lakossági fórumozott, ahol arról beszélt, hogy a második Orbán-kormánynak még volt világos programja, a harmadik azonban már csak a haszonszerzésre törekszik. Gyurcsány Ferenc szavai szerint a Fidesz bukni fog 2018-ban, már a párton belül is megmutatkozik a hanyatlás. Ehhez azonban összefogásra van szükség - pendítette meg kedvenc témáját.

hvg.hu Itthon

"A köztársaság halott": így tüntetett a DK – videó

Vesszen a zsarnok címmel szervezett tüntetést a Demokratikus Koalíció a Sándor-palota elé hétfő délután. Gyurcsány Ferenc a köztársaság megbecstelenítésével, majd megölésével vádolta meg Orbán Viktort és azt mondta, hogy az ellenzék számára egyetlen cél lehet: elérni, hogy 2018-ban egy új kormány újrateremthesse a köztársaságot. A demonstráción az egészségügyért felszólalt Sándor Mária, a "feketeruhás nővér" is.

Molnár Csaba (DK) Vélemény

Ki fogunk maradni?

Európa mindenképp integrálódik, csak arról dönthetünk, hogy velünk vagy nélkülünk.

MTI Itthon

A DK felszántaná a mostani médiahatóságot

A Demokratikus Koalíció szerint jelenlegi formájában nincs szükség a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságra, a szervezetre fordított költségvetési összeget inkább más célra, például a gyermekszegénység felszámolására kellene költeni – mondta hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján Oláh Lajos független képviselő.

Kálmán Attila Itthon

Épp csak a családot nem kérdezték a Rózsa Milán-díjról

Felmerült, hogy a tavaly öngyilkosságot elkövető aktivistáról, Rózsa Milánról elnevezett díjat adnának át egy LMBT-konferencián. A probléma az, hogy a szervezők a díj elnevezéséről még az elhunyt családját sem kérdezték. Az aktivista barátai azon is kiakadtak, hogy gyanúsan Gyurcsány pártjához közelinek tűnik az esemény. A szervezők szerint ez tévedés.

hvg.hu Itthon

Mozgalom indult, hogy legyen Göncz Árpád utca

Közterületet, mégpedig reprezentatív közterületet neveznének el a DK-sok a héten elhunyt köztársasági elnökről. Gy. Németh Erzsébet felveti majd az ötletet a Fővárosi Közgyűlésben. Mádl Ferenc tér már létezik, Tihanyban található.

MTI Világ

A DK felszántaná a mostani köztévét

A Demokratikus Koalíció kitart korábbi véleménye mellett, hogy a köztévét a mostani formájában meg kell szüntetni, mert az arra fordított pénzt hasznosabb célokra is el lehet költeni, mint a magyar választók tudatos átverése és a Fidesz pártérdekeinek elvtelen kiszolgálása – mondta a párt alelnöke hétfőn újságíróknak Budapesten. Varju László szerint a közpénzből finanszírozott "Fidesz tévé" csak "az előrehozott választásokig" működik.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk