hvg.hu Itthon

Gyurcsány védte Orbán múltját

„Felháborodom, tehát vagyok” – mondta a volt miniszterelnök pártja rendezvényén, majd tudósítónknak beszélt hathetes gyermekéről is.

MTI Itthon

DK: A felére csökkentik a közfoglalkoztatottak számát

A Demokratikus Koalíció szerint csak feleannyian vehetnek részt a közmunkaprogramokban, mint amennyivel az önkormányzatok számoltak - erről Gy. Németh Erzsébet, a párt elnökségi tagja, fővárosi önkormányzati képviselő beszélt szombaton Budapesten.

MTI Itthon

Betiltatnák az internetadót Gyurcsányék

A Demokratikus Koalícióhoz tartozó független képviselők olyan törvényjavaslatot nyújtanak be a parlamentnek, amely megtiltaná az internet bármiféle megadóztatását.

MTI Gazdaság

DK: Orbán miért támogat orosz és magyar oligarchákat?

Az energiakereskedelemmel foglalkozó MET Zrt. tisztázatlan tulajdonosi hátteréről beszél a DK, és felszólították Orbán Viktort, hogy számoljon be arról, hogy személyesen vagy strómanokon keresztül van-e érdekeltsége a MET-ben vagy bármely másik, Magyarországgal kapcsolatban álló gázkereskedelmi vállalkozásban.

Debreczeni József Vélemény

Debreczeni: Setét Jenő haragszik

Az integrációt nem lehet kikövetelni, kiharcolni holmi antirasszista küzdelemben. Együttműködve, szót értve kell dolgozni érte.

Bogár Zsolt - Kósa András Itthon

Mit hozott az ellenzéknek a koordinált indulás?

Utánanéztünk az eredményeknek, és megpróbáltuk összehasonlítani őket a tavaszi EP-választás számaival, ahol mindenki egymás ellen indult. A címben feltett kérdésre a válasz ez alapján: nem sokat. Együtt vagy koordináltan, a baloldal nagyjából ugyanazokra számíthat. És úgy tűnik, a baloldali szavazók különösebb skrupulus nélkül szavaznak át egymás között.

MLF Itthon

Gyurcsány attól fél, hogy hirtelen túl erős lesz

Attól tart, hogy a túl erős Demokratikus Koalíció (DK) visszahúzná a teljes baloldalt, ezért nem érdekük az MSZP meggyengülése – fejtegette egy háttérbeszélgetésen hétfőn Gyurcsány Ferenc. A DK elnöke ugyanakkor visszaszólt Tóbiás Józsefnek, és újabb kulisszatitkokat árult el Falus Ferenc jelölésének hátteréről.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk