MTI Itthon

A DK felszántaná a mostani médiahatóságot

A Demokratikus Koalíció szerint jelenlegi formájában nincs szükség a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságra, a szervezetre fordított költségvetési összeget inkább más célra, például a gyermekszegénység felszámolására kellene költeni – mondta hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján Oláh Lajos független képviselő.

Kálmán Attila Itthon

Épp csak a családot nem kérdezték a Rózsa Milán-díjról

Felmerült, hogy a tavaly öngyilkosságot elkövető aktivistáról, Rózsa Milánról elnevezett díjat adnának át egy LMBT-konferencián. A probléma az, hogy a szervezők a díj elnevezéséről még az elhunyt családját sem kérdezték. Az aktivista barátai azon is kiakadtak, hogy gyanúsan Gyurcsány pártjához közelinek tűnik az esemény. A szervezők szerint ez tévedés.

hvg.hu Itthon

Mozgalom indult, hogy legyen Göncz Árpád utca

Közterületet, mégpedig reprezentatív közterületet neveznének el a DK-sok a héten elhunyt köztársasági elnökről. Gy. Németh Erzsébet felveti majd az ötletet a Fővárosi Közgyűlésben. Mádl Ferenc tér már létezik, Tihanyban található.

MTI Világ

A DK felszántaná a mostani köztévét

A Demokratikus Koalíció kitart korábbi véleménye mellett, hogy a köztévét a mostani formájában meg kell szüntetni, mert az arra fordított pénzt hasznosabb célokra is el lehet költeni, mint a magyar választók tudatos átverése és a Fidesz pártérdekeinek elvtelen kiszolgálása – mondta a párt alelnöke hétfőn újságíróknak Budapesten. Varju László szerint a közpénzből finanszírozott "Fidesz tévé" csak "az előrehozott választásokig" működik.

hvg.hu Itthon

Gyurcsány védte Orbán múltját

„Felháborodom, tehát vagyok” – mondta a volt miniszterelnök pártja rendezvényén, majd tudósítónknak beszélt hathetes gyermekéről is.

MTI Itthon

DK: A felére csökkentik a közfoglalkoztatottak számát

A Demokratikus Koalíció szerint csak feleannyian vehetnek részt a közmunkaprogramokban, mint amennyivel az önkormányzatok számoltak - erről Gy. Németh Erzsébet, a párt elnökségi tagja, fővárosi önkormányzati képviselő beszélt szombaton Budapesten.

MTI Itthon

Betiltatnák az internetadót Gyurcsányék

A Demokratikus Koalícióhoz tartozó független képviselők olyan törvényjavaslatot nyújtanak be a parlamentnek, amely megtiltaná az internet bármiféle megadóztatását.

MTI Gazdaság

DK: Orbán miért támogat orosz és magyar oligarchákat?

Az energiakereskedelemmel foglalkozó MET Zrt. tisztázatlan tulajdonosi hátteréről beszél a DK, és felszólították Orbán Viktort, hogy számoljon be arról, hogy személyesen vagy strómanokon keresztül van-e érdekeltsége a MET-ben vagy bármely másik, Magyarországgal kapcsolatban álló gázkereskedelmi vállalkozásban.

Debreczeni József Vélemény

Debreczeni: Setét Jenő haragszik

Az integrációt nem lehet kikövetelni, kiharcolni holmi antirasszista küzdelemben. Együttműködve, szót értve kell dolgozni érte.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával