MTI Itthon

Feljelenti a DK Gaudi-Nagyot auschwitzos hozzászólása miatt

Feljelenti a Demokratikus Koalíció (DK) Gaudi-Nagy Tamás jobbikos országgyűlési képviselőt a parlamentben csütörtökön a holokausztról tett kijelentése miatt – közölte Molnár Csaba, a DK színeiben politizáló független képviselő pénteken az MTI-vel.

hvg.hu Itthon

Gyurcsány: velem nem nyerne az ellenzék

Őszre kiderül, hogy Mesterházy Attila vagy Bajnai Gordon áll az ellenzéki összefogás élére – mondta Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke az MR1-Kossuth Rádió műsorában. A volt kormányfő arról is beszélt, nem lesz jelölt, vele ugyanis biztosan nem nyernének.

MTI Gazdaság

Trafikmutyi: a DK nyilatkozatot követel a fideszesektől

A Demokratikus Koalíció (DK) azt várja, hogy a Fidesz és a KDNP parlamenti képviselői, illetve polgármesterei nyolc napon belül írásban nyilatkozzanak arról, nem vettek részt a trafikpályázatok előkészítésében és nem tettek javaslatot a nyertesek személyére.

Itthon

Május 1.: Gyurcsány élesen bírálta Bajnai pártját

Ha az Együtt 2014 nem akar közös listát a jövő évi választásokon, akkor jobb, ha Külön 2014-re nevezi át magát - mondta a Városligetben Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke. Gyurcsány szerint aki finnyáskodik és válogat a "demokratikus ellenzéki erők" között, az nyugodtan kérje felvételét a Fideszbe.

hvg.hu Itthon

Fotó: Gyurcsány vérvétel közben adott interjút

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke a békéscsabai Vérellátó Központban adott vért, közben pedig a DK Facebook-oldalának tanulsága szerint arra is volt ereje, hogy interjút adjon. Fotó.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával