MTI Gazdaság

Trump hiába ígérgetett, ennek nem fog örülni

Nyolc százalékkal bővült az USA-ba irányuló német export értéke az idei első negyedévben. Virágzik a kétoldalú kereskedelem Donald Trump amerikai elnök protekcionista ígérgetéseinek dacára.

hvg.hu Gazdaság

Soros nagyobb vagyonnal fogad Trump bukására

Soros György az amerikai elnök közeli bukását várja, és 800 millió dollárral fogad is Donald Trump ellen. Ha az államfő nem tudja végrehajtani adócsökkentési terveit, a magyar születésű üzletember dollármilliárdokkal lesz gazdagabb.

MTI/hvg.hu Világ

Trump Szaúd-Arábiában a terror ellen szónokol

Miközben Donald Trump amerikai elnök szaúdi látogatásának második napján a terror elleni harchoz keres szövetségeseket, Hillary Clinton volt külügyminiszter WikiLeaks által közzétett levele a királyságot jelöli meg a terrorizmus fő szponzoraként.

Napi.hu Gazdaság

Keresik Trump utódját? Csúcsbrókerek már dönthettek

Egy tőzsdei befektető, aki az árfolyamok esésére játszó short üzleteivel vált ismertté, úgy véli, hogy a gazdaság szereplői azt szeretnék, ha Mike Pence alelnök venné át a kaotikusan "kormányzó" Donald Trump helyét.

hvg.hu Világ

Trump tényleg kotyogott az oroszoknak, és szerinte ehhez van is joga

Minden joga megvan, hogy általa választott információkat osszon meg Oroszországgal – jelentette ki az amerikai elnök azután, hogy a The Washington Post megírta: amikor a múlt héten Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel találkozott, Donald Trump vélhetően titkos információkat is elárult neki.

MTI Világ

Trump megfenyegette a kirúgott FBI-vezetőt

A nemrég elbocsátott James Comey ne szivárogtasson – szólította fel az amerikai elnök egy Twitter-bejegyzésben. A fehér házi sajtótájékoztatóknak is vége lehet.

1 2 3 4 5 6 7
49
A címlapról ajánljuk