MTI Ingatlan

Dunaújváros visszavásárolja az uszodáját

Felújítják az élményfürdőt és a sportuszodát, megújul a Szalki-sziget, emellett járási hivatali épületet alakítanak ki, továbbá a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) középületeket, közterületeket újítanak fel.

Gergely Zsófia Itthon

Beintett a város Habony lapjának, duzzog a polgármester?

Egyetlen kérdésünkre sem hajlandó válaszolni Dunaújváros fideszes polgármestere, Cserna Gábor, miután városlakók petíció/közgyűlés útján is kinyilvánították, hogy nem akarják a közpénzt Habonyék bulvárlapjának terjesztésére fordítani. Érthetően ciki lehet ez a városvezetőnek, hiszen korábban még arra hivatkozott, hogy a közismerten mértékadó Lokálra szükség van az ellenzéki vélemények miatt.

hvg.hu Itthon

Öt évet kaphat a volt fideszes képviselő, aki a vád szerint gyilkosságban segédkezett

Agresszív és indulatos – így jellemezte az ügyész a pénteken kezdődő tárgyaláson azt a volt fideszes dunaújvárosi képviselőt, aki a vád szerint 2013-ban segédkezett egy gyilkosságban. Az ügyészség szerint a háromfős társaság egy dunaföldvári vállalkozót ölt meg, holttestét pedig egy ház pincéjébe betonozta be. A volt képviselőt azzal vádolják, hogy ő vezette a kocsit, amivel a megölt vállalkozót a pincéhez vitték – emlékeztettek az RTL Híradó tudósításában.

hvg.hu Itthon

Már van víz Dunaújvárosban

Sokáig akadozott az ellátás Dunaújváros egyes részein, mostanra a szolgáltató szerint állt helyre a rend.

1 2 3 4 5 6 7
13

A címlapról ajánljuk