Tóth Richárd Itthon

Szanyi Tibor: Mi vagyunk a kurvák a kuplerájban

Az MSZP elnökjelöltje és EP-politikusa nemrég robbantotta a hírt, ő felszámolná az MSZP-t. Vannak követői párton belül. Azt mondja, ha pártja nem tudja rövidre zárni a megújulást, az európai parlamenti választásokra csak fél gőzzel tudnak ráfordulni. Interjú Szanyi Tiborral, aki saját politikai küzdelmét gyermeke kézmosásához hasonlította.

hvg.hu Világ

Beizzították az EU kattintgatós időgépét

Egy multimédiás lakáslátogatás segítségével próbálja az Európai Parlament elmagyarázni, mi minden változott Európában az első közvetlen EP-választás óta. Aki kíváncsi, egy 1979-es és egy 2014-es lakás berendezési tárgyaira kattintva megtudhatja a válaszokat.

MTI Itthon

Három napja maradt a Fidesznek...

... és az MSZP-nek, meg az összes az európai parlamenti (EP-) választáson induló pártnak arra, hogy eltávolítsák a kampány időszakában közterületeken elhelyezett plakátjaikat.

hvg.hu Itthon

Orbán 17,7 millióból üzent az EP-képviselőknek

Az Origón is megjelentette az EP-választáson mandátumot szerző politikusoknak szóló köszöntő üzenetét Orbán Viktor. A több print lapban is közzé tett köszönet 17,7 millió forintba került az adófizetőknek – derítette ki az Átlátszó.

MTI Plázs

Kicsit több nő ül az Európai Parlamentben, mint eddig

Az idei EP-választás után a 751 képviselői helyből 276-ot töltenek majd be nők, ami megközelítőleg 37 százalékot tesz ki. A 2009-es EP-választással összehasonlítva ez valamivel több, mint egyszázalékos növekedést jelent.

hvg.hu Itthon

Juncker jelölése hatalomátvételi kísérlet Szájer szerint

Vége az uniformis Európának, és vége annak az időszaknak, amikor Magyarországnak el kell tűrnie, ha alaptalanul bírálják – mondta a Hír TV Versus című műsorában Szájer József. Az erről szóló beszámolót a Fidesz a saját honlapján is közzétette.

MTI Itthon

Megvan az EP-választások jogerős eredménye

A Kúria kedden elutasította a választás eredményét megállapító határozat ellen benyújtott egyetlen jogorvoslati kérelmet, így jogerőssé vált a május 25-i választások eredménye.

hvg.hu Itthon

Megdöbbentően leszerepelt az MSZP a külképviseleteken

A külképviseleten leadott szavazatok tanúsága szerint a kint tartózkodó magyarok egész másképp gondolkoznak, mint az itthoniak. A parlamenti pártok közül az MSZP lett a sereghajtó, még az 5 százalékot sem érte el a rá leadott szavazatok aránya. Gyurcsányék sem voltak népszerűek, de a külföldi magyarok között előszeretettel kampányoló Jobbik sem hasított. Az LMP viszont sokkal jobban szerepelt, mint itthon.

hvg.hu Itthon

Elcsapná Mesterházyékat a csepeli MSZP is

Mesterházy Attila lemondásának elfogadására és új elnökség megválasztására kötelezi a delegáltjait a csepeli MSZP – derül ki az Origo szerint abból az állásfoglalásból, amelyet a szervezet keddi taggyűlése után adtak ki. Az angyalföldi szocialisták után ez a második helyi szervezet, amely élesen kritizálja a pártvezetést.

MTI Itthon

EP-választás: Már csak a melbourne-i magyarokra várunk

Már csak egy külképviseletről, Melbourne-ből várja az Európai Parlament magyar tagjainak választásán leadott szavazatokat tartalmazó urnát a Nemzeti Választási Iroda (NVI). Végeredmény azonban csak péntekre lesz.

Tamás Gáspár Miklós Vélemény

TGM: Nyugat-Európa új niggerei

A nyugati „demokrácia” két bástyája – Franciaország és Nagy-Britannia – éppen miattunk volt szíves leomlani az európai választások alkalmából: az nyert, aki meg akarja akadályozni a lengyelek, románok, bolgárok, „jugók”, magyarok s egyéb néphulladékok bevándorlását.

MTI / hvg.hu Világ

Rompuy egyeztet majd az Európai Bizottság új elnökéről

Herman Van Rompuy, az uniós országok állam- és kormányfőit tömörítő Európai Tanács elnöke azt a megbízást kapta kedd este Brüsszelben a tagállami csúcsvezetőktől, hogy kezdjen konzultációkat az Európai Parlament képviselőivel az Európai Bizottság elnöki tisztségének betöltéséről.

1 2 3 4 5 6 7
20

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával