MTI Kult

Eddie Murphy reggae-albumot készít

Új albumon dolgozik Eddie Murphy. A hollywoodi komikus a lemezről egy Twitter-bejegyzésben adott ízelítőt, pontosabban egy linket Red Light című reggae-számához.

Rác András Kult

Tony Scott öngyilkosságával is a filmjeit idézte

Az első sokk után Tony Scott baráti és szakmai környezete egyre jobban érti a halálát. Sőt, egyre inkább Tony Scott portréját látják az öngyilkosságban: a módjában, a helyszínben, a hirtelenségben, a látványosságban, és leginkább abban, hogy semmilyen előjelét nem adta, mire készül.

hvg.hu Kult

Öt film, ami hatalmasat bukott

Hiába nyerik meg a filmkészítők a több tízmilliós gázsit leakasztó sztárokat egy-egy produkcióhoz, szerepeltetésük korántsem jelent garanciát a sikerre. Sőt. A szupersztárok járandósága irreálisan megdobja a költségeket, és ezt csak úgy lehet kigazdálkodni, ha a rendező olyan alkotással rukkol elő, mint például a Gyűrűk Ura vagy az Avatar. Íme, öt film, ami alulmúlt minden forgalmazói várakozást.

MTI Kult

Veterán komikus menti meg az Oscar-gálát

Billy Crystal menti meg az Oscar-gálát: a 63 éves színész a Twitter közösségi portálon jelentette be, hogy elvállalta a házigazda szerepét, miután Eddie Murphy az est producerének távozása után visszalépett.

MTI Shake

Így kell vezetni az Oscar-gálát!

Nyílt levelet írt Steve Martin a következő Oscar-házigazdának, Eddie Murphynek, amelyben keresetlen tanácsaival látta el kollégáját.

MTI Shake

Eddie Murphy lehet a 2012-es Oscar-gála házigazdája

Eddie Murphy lehet a 2012 februárjában megrendezendő Oscar-gála házigazdája - állította vasárnap internetes oldalán a The Los Angeles Times. Noha hivatalos döntés még nincs a kérdésben, a lap szerint a vígjátékmester a listavezető a számba vehető jelöltek között. A kérdés feltehetően akkor dől el, amikor Brett Ratner és Don Mischer producer a héten találkozik Tom Sherakkal, a Mozgókép Akadémia elnökével.

hvg.hu Kult

Nyolc filmsztár, aki minden plakáton ugyanúgy néz ki - fotók

Karakteres profil, feszülő bicepsz, gúnyos mosoly: minden hollywoodi sztár ismeri előnyös oldalát és igyekszik ezt hangsúlyozni, nemcsak a vásznon, hanem a filmjeiket beharangozó reklámkampányok során is. Íme nyolc színész, akinek ez túl jól sikerült, és minden plakáton szinte ugyanúgy néz ki.


A címlapról ajánljuk