MTI Itthon

Ipsos: Egymillió szavazót vesztett a Fidesz három hónap alatt

Kis mértékben tovább csökkent a Fidesz támogatottsága a teljes népességen belül az idei év elején, az ellenzéki pártoké nem változott, a politikától távolságot tartók csoportja valamelyest megint bővült – derül ki az Ipsos január elején, az ország felnőtt lakossága körében végzett közvélemény-kutatásából.

hvg.hu Itthon

Habony nemzetbiztonsági átvilágítását követelik

Az Együtt szerint nemzetbiztonsági átvilágítás nélkül nem tudható, jelent-e biztonsági kockázatot a miniszterelnök bizalmasa, ezért követelik Habony Árpád teljes átvilágítását. A párt politikusa szerint Kovács Zoltán kormányszóvivő hazudott, amikor azt mondta, Habony átesett a szükséges vizsgálatokon, és vele kapcsolatban semmilyen probléma nem merült föl.

hvg.hu Itthon

Együtt: Kamudoktorokat és bukott fideszeseket ültetnek a rektorok nyakába

Az Együtt szerint a Fidesz-kormány a kancellárok személyében az egyetemekre pártkomisszárokat nevez ki. Ezen emberek többségének fogalma sincs a felsőoktatásról, feladatuk pedig az egyetemi autonómia felszámolása, a központi utasítások végrehajtása lesz. Az Együtt azt követeli, hogy állítsák vissza az egyetemi autonómiát, az intézményeket valóban a rektorok vezethessék, a kancellárokra pedig nincsen szükség.

MTI Itthon

Együtt: A fideszes politikusok adják vissza állami földjeiket

Az Együtt - A Korszakváltók Pártja követeli, hogy az érintett fideszes politikusok adják vissza pályázat nélkül szerzett állami földbérleteiket. A Földművelésügyi Minisztériumot pedig felszólítják, hogy hagyja abba a pályáztatás nélküli földosztást.

hvg.hu Itthon

Juhász: Januártól megállás nélkül jönnek a tanúk Deutsch drogozására

Juhász Péter attól tart, Deutsch Tamás túl gyáva ahhoz, hogy feljelentést tegyen a droggal kapcsolatos rágalmazás miatt. Az Együtt politikusa arra készül, hogy közjegyzői okiratba foglaltassa a veterán fideszes drogozását igazoló tanúvallomásokat, amelyek állítása szerint csőstül jönnek majd januártól.

hvg.hu Itthon

"A Fidesz felejtse el ezt a borzalmat"

Az Együtt felháborítónak tartja a Kocsis Máté által felvetett és a Fidesz-frakció által támogatott drogtesztjavaslatot. Mint írták, elutasítják a rendőrállamot, a gyermekek és a felnőtt polgárok megfélemlítését és jogfosztását.

hvg.hu Itthon

"Orbán halad tovább a tévúton"

Az Együtt a kormányfő péntek reggeli rádióinterjújára reagált, szerintük Orbán a nemzeti érdekkel ellentétesen cselekszik.

MTI Itthon

Lemondott az Együtt társelnöke

Székely Sándor indoklása szerint a Fővárosi Közgyűlésben végzett képviselő munka és a Szolidaritás mozgalom vezetése nem teszi lehetővé, hogy az Együtt elnökségében is munkát végezzen.

1
15 16 17 18 19 20 21

A címlapról ajánljuk