MTI Világ

Kiosztotta Trumpot a francia elnök

Francois Hollande válaszolt Donald Trump megválasztott amerikai elnök éles bírálatára, amellyel az Európai Uniót illette. A francia elnök szerint az EU-nak nincs szüksége olyan külső tanácsokra, amelyek megmondják, hogy mit tegyen.

MTI Világ

Idén biztosan nem lesz népszavazás Skócia függetlenségéről

Nicola Sturgeon skót miniszterelnök egy interjúban "abszolút életfontosságú követelménynek" nevezte, hogy Skócia az EU belső piacán maradhasson a brit EU-tagság megszűnése után is, mivel szerinte ettől skóciai munkahelyek, beruházások, valamint az egész lakosság életszínvonala függ.

hvg.hu Ingatlan

Ez lesz London új nagy dobása, és kínaiak csinálják

Jövőre kezdődhet meg az építése, és 2020-ra készülhet el Nyugat-Európa legmagasabb lakóháza London keleti részén. A beruházók kínaiak, akik a bizonytalan politikai és gazdasági körülmények ellenére is biztosak abban, hogy a brit főváros ideális helyszín a projektnek.

hvg.hu Világ

A többség szerint jó az irány a Brexit után

A britek kétharmada szerint az ország jó úton jár az unió elhagyásáról szóló referendum után. Még a maradáspártiak harmada is így látja – derül ki egy friss kutatásból.

MTI Világ

Hajónak csapódott a britek egyik atom-tengeralattjárója

Összeütközött egy brit atom-tengeralattjáró egy kereskedelmi hajóval Gibraltár közelében – jelentette be a spanyol külügyminisztérium csütörtökön, egyúttal magyarázatot kért az Egyesült Királyságtól az előző napi balesetre, amelyben senki sem sérült meg, és nem keletkeztek komoly károk sem.

MTI Világ

"A Brexit Brexitet jelent, ki fogunk lépni az EU-ból"

A kormányzó brit Konzervatív Párt egyik miniszterelnök-jelöltje egyértelművé tette, hogy hiába a több mint négymillió aláíró, akik új népszavazást követelnek, marad minden és Nagy-Britannia ki fog lépni az Európai Unióból.

MTI Világ

A Brexitről tárgyalnak a britekkel a V4-ek

A V4-ek a Brexit következményeiről fognak tárgyalni az Egyesült Királysággal, a tervek szerint "civilizált módon értekeznének" a britek távozásáról, valamint Európán belüli jövőbeli státusáról.

1 2 3 4 5 6 7
11
A címlapról ajánljuk