hvg.hu Itthon

"Ez a Tiborcz István is ott dolgozik?" – Hangfelvételen a szekszárdi világításmutyi

2012-ben még Hadházy Ákos készített hangfelvételt a szekszárdi Fidesz-frakció ülésén, eszerint Tiborcz cége kereste meg az önkormányzatot, hogy elkészíti nekik a szükséges tanulmányokat ahhoz, hogy a később kiírandó uniós pályázaton indulhassanak a közvilágítás korszerűsítésére. A pályázatot persze végül ugyanez a cég nyerte meg.

hvg.hu Itthon

Már nem nyomoznak Tiborczék lámpái ügyében

A rendőrség bűncselekmény hiányában megszüntette az Elios Innovatív Zrt. LED-lámpás beruházásai miatt tavaly év elején indított nyomozást. A feljelentők a napokban kapták kézhez a nyomozás elutasításáról szóló határozatot és az indoklást – írja a Direkt36.

hvg.hu Itthon

Jó drágán dolgozott a miniszterelnök vejének cége

Nemcsak tarolt a közbeszerzéseken Tiborcz István korábbi vállalkozása, de igencsak drágán is dolgozott – írta a Direkt36 oknyomozó portál. Az Elios olyan árat kapott a lámpákért a munkáiért, amelyek más projektekhez képest kirívóan magasak voltak.

MTI / hvg.hu Itthon

Vácon is Orbán veje nyerte a közvilágítási tendert

Orbán Viktor vejének, Tiborcz Istvánnak a cége fogja végezni Vác közvilágításának korszerűsítését is. Az alpolgármester az MTI-ben örvendezett, mennyit fog spórolni a város az új világításnak köszönhetően. Pénteken derült ki, hogy Gyálon is Orbán Ráchel férje vitte el a megbízást.


A címlapról ajánljuk