hvg.hu Világ

Az FBI-nak Trump csapata a gyanús, nem Obama

Az FBI nyomozást folytat, milyen kapcsolat volt Donald Trump kampánystábja és Oroszország között a tavalyi amerikai elnökválasztást megelőző időszakban – nyilatkozta a bűnüldöző szerv igazgatója. Ha ez nem lenne elég kellemetlen a Fehér Háznak, James Comey azt is elmondta: nincs bizonyíték Trump legvadabb állítására.

hvg.hu Itthon

Mégis a körözött Pharaon járt Magyarországon

Tizenegy különböző néven, négy különböző születési dátummal és két különböző születési hellyel körözi az Egyesült Államok Ghaith Pharaont – írja a mai Magyar Idők.

hvg.hu Itthon

Kósa: "Amerikai játszma" csak a Pharaon körüli felhajtás

Sokszor hazudtak már az amerikai titkosszolgálatok, mondta a Fidesz frakcióvezetője, amikor csütörtökön arról kérdezték, hogy jutott be Magyarországra ellenőrzés nélkül az FBI által körözött szaúdi milliárdos, Ghaith Pharaon. Miközben állítólagosan körözés alatt áll, több százmilliós üzletet kötött vele az Egyesült Államok – tette hozzá Kósa.

HVG Világ

Túléli-e Trump győzelmét James Comey FBI-igazgató?

Fellépéseivel váratlan kanyarokat vitt az amúgy is fordulatos amerikai elnökválasztási kampányba James Comey, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) igazgatója. A Hillary Clinton e-mail-botrányával kapcsolatos bejelentéseiért hol a demokraták, hol a republikánusok átkozták el. Az 55 éves Comey úgy került politikai támadások kereszttüzébe, hogy a korábbi ügyészi és államigazgatási szakmai karrierjét mind a két politikai oldal kivételesnek tartotta.

MTI Világ

Megússza a vádemelést az amerikai elnökjelölt

Nem indul bűnvádi eljárás Hillary Clinton, a demokraták elnökjelöltje ellen az újabban feltárt e-mailek miatt – jelentette be vasárnap meglehetősen váratlanul James Comey, az FBI igazgatója.

Jakus Ibolya Itthon

HVG: Hold volt, hold nem volt

Az FBI mindenhol ott van - hol az amerikai elnökválasztási kampányban, hol a magyar kormányfővel kapcsolatban emlegetnek egy olyan személyt, akit az amerikai szövetségi nyomozók nagyon keresnek. Hogy miként jön ez össze? Többek között ilyen kérdésekre is megtudhatja a választ a HVG e heti számából. Jakus Ibolya felelős szerkesztő szubjektív lapajánlója.

1 2 3 4 5 6 7
14
A címlapról ajánljuk