MTI Világ

Trump már a beiktatása napján kirúgta volna Comeyt?

A mai nap az FBI-vezér kirúgásáról szól. Most újabb adalék érkezett: Trump helyettes szóvivője szerint az elnök a beiktatása napján már kiakarta rúgni Comeyt. Akit egyébként lelkesen dicsért, ha volt a közelében egy bekapcsolt kamera.

G. M. Világ

Valami bűzlik Washingtonban: Miért rúgta ki Trump az FBI igazgatóját?

A számat figyeljék, csalok – mondhatná Donald Trump. Az amerikai államfő kedd este menesztette az FBI igazgatóját, és azóta tucatnyi Twitter-üzenetben lő mindenkire, aki a döntés mögött önérdeket vél felfedezni. Trump bárhogy erőlködik, a hivatalos indoklás gyengére sikerült, és épp azt az embert rúgták ki, aki a republikánus vezetés legnagyobb botrányát hivatott feltárni.

MTI Világ

Az FBI megfigyelte Trump oroszbarát tanácsadóját

A Szövetségi Nyomozó Iroda a tavalyi elnökválasztási kampányban megfigyelte Donald Trump egyik volt tanácsadóját, mert az akkori amerikai elnök, Barack Obama kormányzata orosz ügynöknek vélte – írja a The Washington Post.

hvg.hu Világ

Az FBI-nak Trump csapata a gyanús, nem Obama

Az FBI nyomozást folytat, milyen kapcsolat volt Donald Trump kampánystábja és Oroszország között a tavalyi amerikai elnökválasztást megelőző időszakban – nyilatkozta a bűnüldöző szerv igazgatója. Ha ez nem lenne elég kellemetlen a Fehér Háznak, James Comey azt is elmondta: nincs bizonyíték Trump legvadabb állítására.

hvg.hu Itthon

Mégis a körözött Pharaon járt Magyarországon

Tizenegy különböző néven, négy különböző születési dátummal és két különböző születési hellyel körözi az Egyesült Államok Ghaith Pharaont – írja a mai Magyar Idők.

1 2 3 4 5 6 7
15
A címlapról ajánljuk