MTI Tech

Atomerőműveket hackeltek meg Amerikában

Az amerikai belbiztonsági minisztérium és a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) számítógépes támadásokat észlelt erőművek, köztük atomerőművek ellen.

MTI/hvg.hu Világ

Washington Post: Nyomozás indult Trump ellen

Nem is új keletű a vizsgálat, amely arra irányul, vajon Donald Trump próbálta-e akadályozni az igazságszolgáltatás munkáját, amikor az orosz beavatkozás nyomait kutatták.

MTI / hvg.hu Világ

"Ostrom alatt állunk" - megszólalt Trump

Donald Trump amerikai elnök azt üzente a támogatóinak csütörtökön, hogy velük együtt "jobbak és erősebbek" lesznek James Comey kirúgott FBI-igazgató szenátusi meghallgatása után.

Felcsuti Balázs Világ

Meddig elnök még Donald Trump?

Az utóbbi hetek orosz témájú eseményei nem jósolnak sok jót az amerikai elnöknek. De hogyan működik az alkotmányos felelősségrevonás Amerikában?

MTI Világ

Trump már a beiktatása napján kirúgta volna Comeyt?

A mai nap az FBI-vezér kirúgásáról szól. Most újabb adalék érkezett: Trump helyettes szóvivője szerint az elnök a beiktatása napján már kiakarta rúgni Comeyt. Akit egyébként lelkesen dicsért, ha volt a közelében egy bekapcsolt kamera.

G. M. Világ

Valami bűzlik Washingtonban: Miért rúgta ki Trump az FBI igazgatóját?

A számat figyeljék, csalok – mondhatná Donald Trump. Az amerikai államfő kedd este menesztette az FBI igazgatóját, és azóta tucatnyi Twitter-üzenetben lő mindenkire, aki a döntés mögött önérdeket vél felfedezni. Trump bárhogy erőlködik, a hivatalos indoklás gyengére sikerült, és épp azt az embert rúgták ki, aki a republikánus vezetés legnagyobb botrányát hivatott feltárni.

MTI Világ

Az FBI megfigyelte Trump oroszbarát tanácsadóját

A Szövetségi Nyomozó Iroda a tavalyi elnökválasztási kampányban megfigyelte Donald Trump egyik volt tanácsadóját, mert az akkori amerikai elnök, Barack Obama kormányzata orosz ügynöknek vélte – írja a The Washington Post.

1 2 3 4 5 6 7
15
A címlapról ajánljuk
Még több hír a Samsung támogatásával