MTI Gazdaság

Leminősítheti a Moody’s az FHB jelzálogleveleit

A Moody's Investor Service 2016. június 23-án leminősítést valószínűsítő felülvizsgálat alá helyezte az FHB Nyrt. által forgalomba hozott jelzáloglevelek Ba1 hitelbesorolását – közölte a bank a Budapesti Értéktőzsde honlapján csütörtökön.

hvg.hu Gazdaság

Az MKB Bank vevőjelöltje tagadja a pletykát

Az indiai-szingapúri üzletember magyarországi cégénél a HVG érdeklődésére azt mondták, nem tervezik, hogy beszállnának a takarékszövetkezetek hálózatába. A találgatást az váltotta ki, hogy a kegyvesztett bankár, Spéder Zoltán helyére új szereplő kerülhet a takarékszövetkezeti integrációban.

hvg.hu Gazdaság

Visszavette az FHB a gyanús kötvényeit

Az FHB megállapodott a kötvénytulajdonosokkal, hogy visszavásárolja azt a 112 millió euró értékű kötvényállományt, amelyet még 2012-ben, a pénzügyi válság során értékesített, javítva ezzel akkor a tőkehelyzetét. Az ügyletet az MNB engedélyezte.

Joó Hajnalka Itthon

Orbán elárulta, kitől tudható meg a Spéder-ügy háttere

A Fidesz-frakció tagjai meg sem lepődnek azon, hogy valamiért megtorlás éri Spéder Zoltán FHB- és Index-tulajdonost, de azt nem tudják, hogy miért. Megkérdeztük Lázár Jánost és Orbán Viktort is, hogy mi van a háttérben, Kövér László pedig általában nem kedveli a karaktergyilkosságot.

hvg.hu Itthon

Matolcsyék újságban olvasták, hogy az FHB-val nincs minden rendben?

Olyasmit állított egy képviselői kérdésre adott válaszában a jegybankelnök, hogy sajtóinformációk alapján indították el azt a vizsgálatot, amely nyomán százmillióra büntették Spéder Zoltán bankját, de közben azt állítja, hogy az átfogó vizsgálat csak ezután jön.

1 2 3

A címlapról ajánljuk