hvg.hu Sport

Megvan az első továbbjutó, nagy felfordulás volt a H-csoportban

Kedd estére, a csoportkör második menetének első meccse után megtudtuk, ki az első továbbjutó. Ez pedig nem más, mint a házigazda, Oroszország, amely 3-1-re győzte le Egyiptomot. Korábban a H-csoport két meccséből az egyiken Japán legyőzte Kolumbiát, Lengyelországnak pedig kötelező lett volna ugyan a siker Szenegál ellen, de nem jött össze.

NIZS Sport

A nap meccse: tudunk-e még hinni Angliában?

Állandóan azzal jönnek, hogy most majd ismét világbajnokok lesznek, aztán mindig elbuknak. Ha más nem, az első tizenegyespárbajnál. De még nem tartunk ott, hétfőn bemutatkoznak Tunézia ellen, és most nem fogadható el tőlük más, mint a győzelem.

hvg.hu Sport

Bukták és blamák: nem az esélyesek napja volt ez a világbajnokságon

Két esélyes is hatalmas pofont kapott a vb negyedik napján (egyik nagyobbat, mint a másik), ráadásként pedig megnéztünk egy szoros és nagyon küzdelmes "második helyes" meccset is. Reggel azt hittük, talán vasárnap látjuk a jövendő világbajnokot is. Most éppen nem vagyunk benne biztosak, de nincs ez még lefutva.

hvg.hu Sport

Ez se sok, de legalább ennyi maradt a magyar focistáknak

A magyar válogatott ugyan nem érdekelt a vb-n, de kilenc játékosunk van, aki csapattársának szurkolhat az oroszországi meccseken. Gulácsi Péter (Leipzig) és Nagy Ádám (Bologna) például egyenesen négynek-négynek. Dárdai Pál pedig az egyetlen magyar edző, akinek van játékosa a vébén, ráadásul egyből kettő.

hvg.hu Sport

Totógyilkos nap volt a negyedik a világbajnokságon

A világbajnokság talán legnagyobb meglepetését hozta a vasárnap: Mexikó 1-0-ra legyőzte a címvédő németeket, akik így már a legjobb 16 között belefuthatnak a brazilokba. Szerbia szintén 1-0-ra nyert Costa Rica ellen. A nap utolsó meccse a Brazília-Svájc volt, ahol viszont a dél-amerikaiak szórakozták el az első félidőt, így hiába vezettek, a vége 1-1 lett. Kövesse percről percre a hvg.hu-val.

1 2 3 4 5 6 7
35

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával