Joó Hajnalka Itthon

Tóni nem olyan gyerek volt, aki egy éves nyugdíjat elhelikopterezik

Rogán Antal feleségét okolják a Fideszben a miniszter bicskanyitogatóan rongyrázó életviteléért. A párttársai urizálását korábban is helytelenítő Kövér László házelnök a hvg.hu-nak azt mondta: az nem kérdés, hogy a helikopterezést Rogán megengedhette magának, de a pártnak kárt okozhatott vele.

MTI/hvg.hu Itthon

Napi Kósa: Reménytelen a muszlimok integrálása

A Fidesz új frakcióvezetője szerint a muszlim kultúra annyira gyökeresen eltér az európaitól, hogy reménytelen az integráció. A nyugati baloldal téved, amikor jövőbeli szavazókat lát a migránsokban – mondta. Kósa Lajos a frakciót saját stílusában, "emberközelien" készül vezetni.

MTI Itthon

Napi Kósa: Elég katonánk van a határok védelmére

Ha a horvát határt is meg kell védenünk, akkor értelemszerűen már szükség van a katonák segítségére – mondta Kósa Lajos. Frakcióvezetői kinevezése miatt valószínűleg lemond a 2017-es vizes vb szervezőbizottsági elnökségéről.

MTI Itthon

Rogánék Velencén fundálják ki, mit mondjon Orbán Brüsszelben

Kihelyezett frakcióülést tart a Fidesz az elkövetkező két napon, a fő téma a válsághelyzet lesz. Rogán Antal szerint a frakció megerősíti, hogy a Fidesz Európa felé azt kommunikálja: továbbra is a határok védelmét tartják a legfontosabbnak.

hvg.hu Itthon

Az EU-ra kente a Fidesz-frakció a menekültek halálát

A hűtőkamionban megfulladt menekültek halála arra mutat rá, hogy az Európai Unió eddigi bevándorláspolitikája megbukott – ezt írják a Fidesz-frakció csütörtök délutáni közleményében, amelybe az is beletették, szerintük hogyan kell elkerülni az ilyen tragédiát.

M. László Ferenc Itthon

A polgármestereken verik el a port a dühös fideszesek

Keserűség, rosszkedv lett úrrá a Fidesz alsóbb szintjein, a tagok és a szimpatizánsok „harácsolásról”, „arroganciáról”, karrierista pártvezetőkről beszélnek. Fideszes városvezetőket, helyi képviselőket kérdeztünk a lejtmenet okairól, ám a pártban eluralkodott hangulatról sokat elárul, hogy senki nem mert névvel nyilatkozni. A tagság a dünnyögés ellenére még mindig bízik Orbán Viktorban.

1 2 3 4 5 6 7
A címlapról ajánljuk