Joó Hajnalka Itthon

Tóni nem olyan gyerek volt, aki egy éves nyugdíjat elhelikopterezik

Rogán Antal feleségét okolják a Fideszben a miniszter bicskanyitogatóan rongyrázó életviteléért. A párttársai urizálását korábban is helytelenítő Kövér László házelnök a hvg.hu-nak azt mondta: az nem kérdés, hogy a helikopterezést Rogán megengedhette magának, de a pártnak kárt okozhatott vele.

MTI/hvg.hu Itthon

Napi Kósa: Reménytelen a muszlimok integrálása

A Fidesz új frakcióvezetője szerint a muszlim kultúra annyira gyökeresen eltér az európaitól, hogy reménytelen az integráció. A nyugati baloldal téved, amikor jövőbeli szavazókat lát a migránsokban – mondta. Kósa Lajos a frakciót saját stílusában, "emberközelien" készül vezetni.

MTI Itthon

Napi Kósa: Elég katonánk van a határok védelmére

Ha a horvát határt is meg kell védenünk, akkor értelemszerűen már szükség van a katonák segítségére – mondta Kósa Lajos. Frakcióvezetői kinevezése miatt valószínűleg lemond a 2017-es vizes vb szervezőbizottsági elnökségéről.

MTI Itthon

Rogánék Velencén fundálják ki, mit mondjon Orbán Brüsszelben

Kihelyezett frakcióülést tart a Fidesz az elkövetkező két napon, a fő téma a válsághelyzet lesz. Rogán Antal szerint a frakció megerősíti, hogy a Fidesz Európa felé azt kommunikálja: továbbra is a határok védelmét tartják a legfontosabbnak.

hvg.hu Itthon

Az EU-ra kente a Fidesz-frakció a menekültek halálát

A hűtőkamionban megfulladt menekültek halála arra mutat rá, hogy az Európai Unió eddigi bevándorláspolitikája megbukott – ezt írják a Fidesz-frakció csütörtök délutáni közleményében, amelybe az is beletették, szerintük hogyan kell elkerülni az ilyen tragédiát.

M. László Ferenc Itthon

A polgármestereken verik el a port a dühös fideszesek

Keserűség, rosszkedv lett úrrá a Fidesz alsóbb szintjein, a tagok és a szimpatizánsok „harácsolásról”, „arroganciáról”, karrierista pártvezetőkről beszélnek. Fideszes városvezetőket, helyi képviselőket kérdeztünk a lejtmenet okairól, ám a pártban eluralkodott hangulatról sokat elárul, hogy senki nem mert névvel nyilatkozni. A tagság a dünnyögés ellenére még mindig bízik Orbán Viktorban.

hvg.hu Itthon

Halálbüntetés: a Fideszben sem arat sikereket Orbán ötlete

A Fideszben úgy számolnak, hogy az emberek hetven-nyolcvan százaléka támogatná a halálbüntetés ötletét, de a frakció többsége a Népszabadság szerint ellenzi az Orbán Viktor által a köztudatba visszahozott ügyet. Gulyás Gergely szerint például csak arra jó az erről szóló vita, hogy az ellenzők kifejtsék, miért jó az, hogy Magyarországon nincs halálbüntetés.

hvg.hu Itthon

Rogán Antalt újraválasztották

Orbán Viktor javaslatára a Fidesz frakciója hétfőn egyhangú szavazással újra vezetőjének választotta Rogán Antalt.

1 2 3 4 5 6 7
A címlapról ajánljuk