hvg.hu Kult

Fluor: Az ellenzék elég töketlen, és akkor még finom voltam

Saját bevallása szerint rengeteget olvas, olykor több könyvet is fogyaszt egyszerre, a mai társadalmi mozgások pedig kifejezetten érdeklik. Azt ugyanakkor nagyon utálja, hogy a politika elveszi az emberek elől a levegőt. A választások utáni tüntésen szónoknak is felkérték, de ezt elhárította – Fluor Tomival készített interjút a 168 Óra.

hvg.hu Kult

Fluor Tomi a külföldön élőket is szavazásra buzdítja az új videóban

Az RTL Klub szavazásra buzdító videósorozatának új szpotjában Fluor Tomi buzdít arra, hogy menjünk el szavazni, sőt menjenek el a külföldön élő magyarok is, mert április 8-án az ő szeretteik jövőjéről is döntünk. A politika akkor is belenyúl az életedbe, ha te nem nyúlsz bele – üzeni a rapper a kisfilmben.

hvg.hu Kult

Hvg.fesztival: Fluor Tomi megmondja

Papp Réka Kinga és Tóta W. Árpád tegnapi harmadik balaton soundos bejelentkezésekor nem mással, mint a Wellhello frontemberével fejtette meg a világ nagy titkait. Mutatjuk.

Bicsérdi Ádám Kult

A Wellhello-film végre nem nézi hülyének a Tinder-generációt

A #sohavégetnemérős nem akar többet, mint hogy kineveti vagy empátiával mutatja meg a mai tizen-, és huszonévesek párkapcsolati botladozásait, csalódásait, miközben a teljes fiatal, filmben eddig alig látott színészi generációt felvonultatja, akik élnek is a kapott lehetőséggel. Ettől a filmtől végre egy eddig mellőzött réteg is úgy érezheti, neki és róla készült magyar mozi.

Bicsérdi Ádám Kult

"Remélem a szüleim megértik, miért bújja az öcsém állandóan a telefont"

Eddig ismeretlen terepre merészkedik a mai Magyarország talán legnépszerűbb fiatal zenekara, a Wellhello: nem róluk, hanem a dalszövegeik alapján készül film Lévai Balázs producerkedése mellett. A #sohavégetnemérős címet kapó produkcióban rengeteg elsőfilmes bizonyíthat, így jó esély van rá, hogy a Moszkva térhez, a Papírrepülőkhöz vagy a VAN-hoz hasonló generációs film szülessen.

Földi Gábor Kult

Magyarországon most nem létezik popzene – Wellhello-interjú

Wellhello névvel eddig mindössze két számot jelentetett meg Fluor Tomi és Diaz, mégis országszerte óriási az érdeklődés a koncertjeik után. Mit jelent egy aranylemez? Hogyan érdemes használni a Facebookot és a bulvárt? Hol vannak Fluor excsajai? Interjú.

hvg.hu Kult

Borsodi slammer, Ytong-szobrász, fenékfurulyás – gyöngyszemek a klipversenyből

Javában zajlik az első YouTube-os tehetségkutató, a Ki Mit Tube, ami máris heves vitákat generált a videóbloggerek, a szavazók, sőt még a zsűritagok között is. Bár az elején úgy tűnt, hogy a legtöbben csak magamutogatásra használják majd ezt a fórumot, néhány produkcióban valóban tehetséges emberek tűnnek fel. A legfurább és legjobb videók között szemezgettünk.

hvg.hu Kult

"Itt nem fognak beleugatni abba mit csinálsz" - indul a Ki Mit Tube

Augusztus 18-án indul a Magyarországon és a világon is egyedülálló tehetségkutató, a Ki Mit Tube, amelyen bárki nyerhet, ha elég kreatív és egyedi videó tölt fel magáról. Ez egy olyan tehetségkutató lesz ahol elenyésző szerepe lesz a zsűrinek - ígérik a szervezők. A zsűri tagjaiból Puzsér Róbert az ürülékben fogja keresni az igazgyöngyöt, míg Fluor Tomi az igazán különc videókat várja. Szeptember végén hirdetnek győztest, aki egy autóval és egy millió forinttal lesz gazdagabb.

hvg.hu Kult

Ilyen, amikor Fluor Tomi Hiperkarmát énekel

Fluor Tomi az MR2 Akusztik keretében dolgozta fel a Hiperkarma Lidocain című számát. Az énekes generációs lemeznek tartja a Hiperkarma első, cím nélkül megjelent lemezét, amelyen a Lidocain is szerepelt. Videó.

1 2

A címlapról ajánljuk