hvg.hu Itthon

Fodor Gábor: Botkát a saját táborából tettét tönkre

A Liberálisok elnöke, Fodor Gábor szerint a Jobbik nélküli ellenzék így le fog mondani a 2018-as győzelemről. Úgy látja, a pártvezetők többsége már nem akar nyerni, csak saját pártjának jövőjét akarja bebiztosítani az új parlamentben.

hvg.hu Itthon

Fodor Gábor köszönőlevelet írt Soros Györgynek

A Liberálisok elnöke szerint az ötvenes évek óta nem volt olyan visszataszító állami gyűlöletkampány Magyarországon, mint amilyet a mostani kormány indított Soros György ellen. Fodor Gábor úgy látja: ez a felháborító, nem az üzletember tevékenysége, aki ráadásul harminc éven át sokat tett Magyarországért, sokszor éppen a magyar állam helyett.

hvg.hu Itthon

Simicska Lajos kollégistaként átment az üvegajtón

Előtte nincs akadály, mondta, majd bement a bezárt ajtón keresztül a budaörsi kollégiumba - elevenítette fel a történetet Fodor Gábor volt fideszes poltiikus az RTL Klub házon kívül című műsorában. Volt még pár hasonló csemege a műsorban.

Hercsel Adél Itthon

Fideszből Momentum - A fiatalság géniusza

Mit jelent a rendszerváltás idején születni? Leginkább azt, hogy fiatal felnőtté válva, 27 éves korára Magyarországon végképp befeszül az ember. Ráadásul, miközben szeretne a sorsán fordítani, úgy érzi, hogy minden afelé tolja: legyen pont olyan, mint a Fidesz. Rémálom friss politikai belépőknek.

hvg.hu Itthon

Fodor Gábor: egy biztosító kapitulált előtte

Fodor Gábornak amije van, azt leginkább 2012-ben örökölte. Már csak egy biztosítótól követel pénzt. Tanít, de onnan nincs pénze, sőt semmilyen jövedelmet sem tüntetett fel - 2016-ra vonatkozóan sem. Megva a 2014-es routere is.

hvg.hu Itthon

Fodor Gábor feljelenti Bokros Lajost

A Liberálisok elnöke szerint az ellenzéki pártoknak az országgal kellene foglalkozniuk ahelyett, hogy egymást árulózzák, de azért ő feljelenti Bokros Lajost, amiért az önkényuralom csatlósának nevezte Fodor pártját.

hvg.hu Itthon

Lázár: Nem figyelik meg direktben a civil szervezeteket

Lázár János korábbi kijelentéseit magyarázva azt közölte, hogy direktben nem figyelték meg a hazai civileket, de az Információs Hivatal azért jelezte a kormánynak, hogy valakik be akarnak avatkozni a belpolitikába.

hvg.hu Itthon

Miniszteri biztos lesz Fodor Gábor élettársa

Az emberi erőforrás-miniszter egy hétvégi kiállításmegnyitón jelentette be, hogy a korai fejlesztés szakembere, Czeizel Barbara miniszteri biztosként a korai intervenció ügyéért felel majd – írja az Index.

hvg.hu Itthon

Semjén felfedte Fodornak az Örökségünk titkait

Egyelőre nem tudni, hogy kap-e valamilyen anyagi támogatást a Nemzetpolitikai Államtitkárságtól az Örökségünk mozgalom, amelynek ugyanilyen című dalát nem a kormány megrendelésére készítették – derül ki a miniszterelnök-helyettes írásbeli válaszából, amelyet Fodor Gábor képviselő kérdéseire adott. Semjén Zsolt szerint a mozgalmat egy paksi cég szervezi, és ötletadója nem kap pénzt a kormánytól.

Balla István Kult

„Azt nem mertük volna énekelni, hogy Kádár fasiszta rezsimje”

Januárban ünnepelte 70. születésnapját az egykor magát a Nemzet Csótányának nevező Nagy Feró, akit kora ellenére sem lehet nem tegezni. A Beatrice frontembere szerint nincs igaza a bírálóinak, a punktól a mai celebvilágig vezető karrierje – amibe az is belefért, hogy Orbán Viktorral énekel, és az is, hogy jégtáncos vagy főzős műsorban szerepel – nem volt kacskaringós: ő mindig csak azt csinált, amit akart. És szerinte ez a rock and roll üzenete. Interjú.

hvg.hu Itthon

Itt a kormány álláspontja Hóman Bálintról

„A magyar kormány nem támogatja olyan politikusnak a szoborállítását, aki elnyomókkal működött együtt – legyenek akármilyen érdemei” – ezt válaszolta a Miniszterelnöki Kabinetiroda miniszterhelyettese Fodor Gábor független képviselő Hóman Bálinttal kapcsolatos írásbeli kérdésére.

1 2 3 4 5 6 7

A címlapról ajánljuk