hvg.hu Itthon

Fodor Gábor köszönőlevelet írt Soros Györgynek

A Liberálisok elnöke szerint az ötvenes évek óta nem volt olyan visszataszító állami gyűlöletkampány Magyarországon, mint amilyet a mostani kormány indított Soros György ellen. Fodor Gábor úgy látja: ez a felháborító, nem az üzletember tevékenysége, aki ráadásul harminc éven át sokat tett Magyarországért, sokszor éppen a magyar állam helyett.

hvg.hu Itthon

Simicska Lajos kollégistaként átment az üvegajtón

Előtte nincs akadály, mondta, majd bement a bezárt ajtón keresztül a budaörsi kollégiumba - elevenítette fel a történetet Fodor Gábor volt fideszes poltiikus az RTL Klub házon kívül című műsorában. Volt még pár hasonló csemege a műsorban.

Hercsel Adél Itthon

Fideszből Momentum - A fiatalság géniusza

Mit jelent a rendszerváltás idején születni? Leginkább azt, hogy fiatal felnőtté válva, 27 éves korára Magyarországon végképp befeszül az ember. Ráadásul, miközben szeretne a sorsán fordítani, úgy érzi, hogy minden afelé tolja: legyen pont olyan, mint a Fidesz. Rémálom friss politikai belépőknek.

hvg.hu Itthon

Fodor Gábor: egy biztosító kapitulált előtte

Fodor Gábornak amije van, azt leginkább 2012-ben örökölte. Már csak egy biztosítótól követel pénzt. Tanít, de onnan nincs pénze, sőt semmilyen jövedelmet sem tüntetett fel - 2016-ra vonatkozóan sem. Megva a 2014-es routere is.

hvg.hu Itthon

Fodor Gábor feljelenti Bokros Lajost

A Liberálisok elnöke szerint az ellenzéki pártoknak az országgal kellene foglalkozniuk ahelyett, hogy egymást árulózzák, de azért ő feljelenti Bokros Lajost, amiért az önkényuralom csatlósának nevezte Fodor pártját.

hvg.hu Itthon

Lázár: Nem figyelik meg direktben a civil szervezeteket

Lázár János korábbi kijelentéseit magyarázva azt közölte, hogy direktben nem figyelték meg a hazai civileket, de az Információs Hivatal azért jelezte a kormánynak, hogy valakik be akarnak avatkozni a belpolitikába.

hvg.hu Itthon

Miniszteri biztos lesz Fodor Gábor élettársa

Az emberi erőforrás-miniszter egy hétvégi kiállításmegnyitón jelentette be, hogy a korai fejlesztés szakembere, Czeizel Barbara miniszteri biztosként a korai intervenció ügyéért felel majd – írja az Index.

hvg.hu Itthon

Semjén felfedte Fodornak az Örökségünk titkait

Egyelőre nem tudni, hogy kap-e valamilyen anyagi támogatást a Nemzetpolitikai Államtitkárságtól az Örökségünk mozgalom, amelynek ugyanilyen című dalát nem a kormány megrendelésére készítették – derül ki a miniszterelnök-helyettes írásbeli válaszából, amelyet Fodor Gábor képviselő kérdéseire adott. Semjén Zsolt szerint a mozgalmat egy paksi cég szervezi, és ötletadója nem kap pénzt a kormánytól.

Balla István Kult

„Azt nem mertük volna énekelni, hogy Kádár fasiszta rezsimje”

Januárban ünnepelte 70. születésnapját az egykor magát a Nemzet Csótányának nevező Nagy Feró, akit kora ellenére sem lehet nem tegezni. A Beatrice frontembere szerint nincs igaza a bírálóinak, a punktól a mai celebvilágig vezető karrierje – amibe az is belefért, hogy Orbán Viktorral énekel, és az is, hogy jégtáncos vagy főzős műsorban szerepel – nem volt kacskaringós: ő mindig csak azt csinált, amit akart. És szerinte ez a rock and roll üzenete. Interjú.

hvg.hu Itthon

Itt a kormány álláspontja Hóman Bálintról

„A magyar kormány nem támogatja olyan politikusnak a szoborállítását, aki elnyomókkal működött együtt – legyenek akármilyen érdemei” – ezt válaszolta a Miniszterelnöki Kabinetiroda miniszterhelyettese Fodor Gábor független képviselő Hóman Bálinttal kapcsolatos írásbeli kérdésére.

hvg.hu Itthon

Pintér: G. Fodort átvilágították, Finkelsteint nem

G. Fodor Gábor 2013-ban esett át nemzetbiztonsági ellenőrzésen, Arthur Finkelstein, a Fidesz kampánytanácsadója viszont nem volt átvilágításon, így nemzetbiztonsági tanúsítványa sincs - derül ki a belügyminiszter írásos válaszából, amelyet Fodor Gábor független képviselő kérdéseire adott. Pintér Sándor közölte azt is, milyen feltételek alapján vonhatják vissza az ellenőrzések után kiadott minősítéseket, de az nem derült ki teljesen egyértelműen, mi a helyzet az azóta főszerkesztőnek is kinevezett G. Fodor Gábor minősítésével.

1 2 3 4 5 6 7
A címlapról ajánljuk