MTI Közlekedés

Fotó: Fejtetőre állt egy Focus az M0-son

Csütörtökön hajnalban az M0-s autóút maglódi kihajtója közelében egy Ford Focus összeütközött egy mikrobusszal és fejtetőre állva a szalagkorlátnak csúszott. A balesetben hárman sérültek meg.

hvg.hu Autó

A százas zöldhatár alatt a Ford Focus

Az első családi kompakt lett a Focus, amely az 1.0 literes benzinmotorjának és sok más apró hatékonyságnövelő megoldásnak köszönhetően teljesíteni tudja a 99 g/km-es széndioxid-kibocsájtási értéket.

MTI Autó

A Hyundai Elantra lett az Év Autója Amerikában

A Hyundai Elantra nyerte el az észak-amerikai 2012-es Év Autója díjat a Ford Focus és a Volkswagen Passat előtt - jelentették be a Detroiti Autószalon első szakmai napján hétfőn.

Biró Csongor Autó

December tesztautói: 69 lóerőtől 333-ig

Decemberben autós rovatunk leggyakoribb vendégei olaszok voltak, köztük két amerikás olasz, de megtapasztaltuk, milyen a 333 lóerős Audi S4, valamint, hogy mit tud a hazai cégek kedvence, a Ford Focus.

Biró Csongor Autó

Ford Focus teszt: mindent tud

A Ford Focusban olyan technológiákkal ismerkedhetünk meg, amelyek eddig nagyobb osztályok kiváltságai voltak: koccanásgátló, parkoló robot, sávelhagyásra figyelmeztető, sávtartó, táblafelismerő, automatikus távfényszóró, fáradtságra figyelmeztető rendszer, és távtartó sebességtartó automatika. Kipróbáltuk mindegyiket – áldozatok nem voltak, csak egy légből épített hóembert gázoltunk el parkolás közben.

automenedzser.hu Autó

Teszt: mit tud a Ford Focus kombi?

A Ford Focusban olyan technológiákkal ismerkedhetünk meg, amelyek eddig nagyobb osztályok kiváltságai voltak:...

1 2

A címlapról ajánljuk