MTI Világ

A FOX News kiverte a biztosítékot Putyinéknál

A Kreml bocsánatkérést vár a FOX News amerikai hírtelevíziótól, amiért egyik műsorvezetője a Donald Trumppal készített interjújában "gyilkosnak" nevezte Vlagyimir Putyin orosz elnököt – közölte hétfői sajtótájékoztatóján Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő.

MTI USA

Trump mossa kezeit

A repüblikánus elnökjelölt-aspiráns Donald Trump elhárít minden felelősséget a rendezvényein történt erőszak miatt. A chicagói kampánygyűlésén két ember is megsebesült.

hvg.hu/MTI Világ

Kocsis Máté drogtesztes ötlete gyorsan bekerült az amerikai hírekbe

"Magyar polgármester évenkénti drogtesztet akar a 12-18 éveseknek, politikusoknak és újságíróknak" címmel számolt be a józsefvárosi polgármester formabontó javaslatáról a Fox News amerikai hírcsatorna. A Fidesz frakciója hétfőn foglalkozik Kocsis Máté javaslatával.

MTI Világ

Kiosztotta Obama a Fox News műsorvezetőjét

Az amerikai elnök összeszólalkozott vasárnap este a Fox News műsorvezetőjével, és azzal vádolta meg a konzervatív csatornát, hogy olyan botrányokat tart életben, amelyeket a Fehér Ház szerint már sikerült lezárni.

MTI Világ

Cserben hagyták főnökeik a Bengáziban megtámadott amerikaiakat

Órákig hiába kértek katonai támogatást feletteseiktől azok a CIA-ügynökök, akik Bengáziban mintegy másfél kilométerről figyelték az amerikai konzulátus elleni támadást - közölte pénteken, exkluzív forrásokra hivatkozva a Fox News televízió.

1 2

A címlapról ajánljuk