hvg.hu Itthon

Mintha már maga Orbán sem bízna a népszavazás érvényességében

A korábban oly nagyon hangoztatott kvótanépszavazási érvényesség kérdését kerülte a TV2-nek adott interjújában a miniszterelnök, akit a beszélgetés végére elnök úrrá léptetett elő Gönczi Gábor műsorvezető. Orbán már csak a nemek többségét tartotta fontosnak, ami borítékolható. A migráció olyan terület, amelyen, ha hibázunk, nem lehet kijavítani. Érkezett kérdés az unokájával kapcsolatban is. Aki nem megy el szavazni, az elfogadja a többség véleményét – mondta.

Gergely Zsófia Itthon

Vajna-style: Kirittyentik a Tények riportereit

A Kökény-Szalai Vivien vezetésével fazont váltó Tények újabb mérföldkőhöz érkezett: a riportereknek jobban kell(ene) mutatniuk a képernyőn és passzolniuk kell az új arculathoz – tudta meg a hvg.hu. Ebben profi szakemberek fogják támogatni őket.

Gergely Zsófia Itthon

Új TV2: Mától érzi egymást Marsi Anikó és Gönczi Gábor

Hétfő este debütál a Kökény-Szalai Vivien ügyködésével megújított Tények a TV2-n, először vezeti együtt a műsort az RTL Klubtól átcsábított Gönczi Gábor és a sztárgázsival hazacsábított Marsi Anikó. Az újdonságokat a reggeli műsorában reklámozta a csatorna, mint kiderült, az új műsorvezetők többek bazsalyognak majd egymással és kommentálják is a híreket.

hvg.hu Kult

A Tényekben tér vissza műsorvezetőként az RTL egyik régi arca

Ha minden igaz, az RTL Klub Fókusz című műsorának két egykori arca vezeti hétköznaponként a TV2 hírműsorát. Gönczi Gábor átigazolását hetekkel korábban nyilvánosságra hozták már. A női műsorvezetőről ma közöltek közös fotót Gönczi Gáborral: Marsi Anikó hét év után tér vissza a képernyőre.

hvg.hu Kult

Megvan, ki váltja Gönczit a Fókuszban

19 év után otthagyta az RTL Klubot Gönczi Gábor, a Fókusz műsorvezetője. Hamarosan a TV2 Tények című műsorát fogja vezetni Azurák Csaba helyett. Most kiderült, ki lép a helyére a Fókuszban.

hvg.hu Vállalkozás

Ős-RTL-est igazolhat le a Vajna-féle TV2

Gönczi Gábor az 1997-es kezdetektől az RTL Klubnál dolgozott, most elérkezettnek látta az időt, hogy átigazoljon a TV2-höz – értesült a Blikk. A tulajdonost váltó csatorna a Tényekben, Azurák Csaba helyén vetné be a Fókusz volt műsorvezetőjét.


A címlapról ajánljuk