hvg.hu Itthon

Fordulat jöhet Lagzi Lajcsi áramlopási ügyében

Vádat emelhetnek Galambos Lajos ellen, a rendőrség közel másfél év után ugyanis befejezte a nyomozást, és az aktát vádemelési javaslattal küldte tovább a Budaörsi Járási Ügyészségnek.

hvg.hu Kult

Ma ismét kihallgatják Lajcsit a rendőrök

Nehéz, izzasztó kihallgatásra készülnek, de "nem mennek puskapor nélkül" – mondta a mulatós zenész ügyvédje, aki arra is utalást tett, hogy védence esetleg vallomást tesz.

hvg.hu Bűnügy

Blikk, Bors: Költöztető kamionok jártak Lagzi Lajcsi birtokán

Több bulvárlap is azt írja, hogy a szomszédok szerint kiürítik Lagzi Lajcsi boldogasszonypusztai birtokát, a napokban többször is láttak ott bútorszállító kamionokat. Az újságok meglebegtetik, hogy az előzetes letartóztatásból kiengedett zenész családjával együtt külföldre költözhet. Lagzi Lajcsi ügyében továbbra is nyomoznak a hatóságok, de kényszerintést nem rendeltek el ellene, szabadon mozoghat.

hvg.hu Itthon

Lagzi Lajcsi visszakerülhet a börtönbe

Vasárnap engedték ki az előzetesből a vesztegetéssel és lopással gyanúsított Galambos Lajost, ám a Pest Megyei Főügyészség fellebbez a döntés ellen a TV2 információi szerint.

hvg.hu Itthon

Lagzi Lajcsi úgy érzi, valakinek útban van

Az előzetes letartóztatásból vasárnap kiszabadult Lagzi Lajcsi azt állítja, hogy ártatlan, és arra utalt ügyvédjével, hogy valamilyen érdeksérelem áll a bebörtönzése mögött.

hvg.hu Itthon

Terroristáknak kijáró szigorral bántak Lajcsival az ügyvédje szerint

Mikor Galambos Lajost végigkísérték a börtönfolyosón, az esetleg ott lévő többi rabnak a fal felé kellett fordulnia, hogy még csak rá se nézhessenek a többek közt áramlopással és vesztegetéssel gyanúsított zenészre, akit megviselt ez a totális elszigeteltség. A bv szerint a bíróság dönti el, kit milyen fokozatban, mennyire szigorú ellenőrzés alatt kell tartani.

hvg.hu Itthon

Lajcsinak is táncolt a köztévé kínai híradósa

Galambos Lajcsi tánckarában is táncolt a köztévé múlt hétfőn indult kínai híradójának műsorvezetője, Ma Ying, aki egyébként tökéletesen beszél magyarul, végzett jógaoktató és lakberendező, tanult marketinget, pénzügyi ismereteket és most divattervezőnek készül.

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk