MTI Sport

Megvan az ország legjobb autóversenyzője

A túraautó-világbajnokság (WTCC) idei második helyezettje, Michelisz Norbert lett az Év magyar autóversenyzője az Autósport és Formula Magazin által összeállított rangsor alapján.

hvg.hu Itthon

Fordulat jöhet Lagzi Lajcsi áramlopási ügyében

Vádat emelhetnek Galambos Lajos ellen, a rendőrség közel másfél év után ugyanis befejezte a nyomozást, és az aktát vádemelési javaslattal küldte tovább a Budaörsi Járási Ügyészségnek.

hvg.hu Kult

Ma ismét kihallgatják Lajcsit a rendőrök

Nehéz, izzasztó kihallgatásra készülnek, de "nem mennek puskapor nélkül" – mondta a mulatós zenész ügyvédje, aki arra is utalást tett, hogy védence esetleg vallomást tesz.

hvg.hu Bűnügy

Blikk, Bors: Költöztető kamionok jártak Lagzi Lajcsi birtokán

Több bulvárlap is azt írja, hogy a szomszédok szerint kiürítik Lagzi Lajcsi boldogasszonypusztai birtokát, a napokban többször is láttak ott bútorszállító kamionokat. Az újságok meglebegtetik, hogy az előzetes letartóztatásból kiengedett zenész családjával együtt külföldre költözhet. Lagzi Lajcsi ügyében továbbra is nyomoznak a hatóságok, de kényszerintést nem rendeltek el ellene, szabadon mozoghat.

hvg.hu Itthon

Lagzi Lajcsi visszakerülhet a börtönbe

Vasárnap engedték ki az előzetesből a vesztegetéssel és lopással gyanúsított Galambos Lajost, ám a Pest Megyei Főügyészség fellebbez a döntés ellen a TV2 információi szerint.

hvg.hu Itthon

Lagzi Lajcsi úgy érzi, valakinek útban van

Az előzetes letartóztatásból vasárnap kiszabadult Lagzi Lajcsi azt állítja, hogy ártatlan, és arra utalt ügyvédjével, hogy valamilyen érdeksérelem áll a bebörtönzése mögött.

1 2 3 4 5 6 7

A címlapról ajánljuk