Nagy Gábor Itthon

HVG: Kompótország katonái

Így mennek a dolgok a Vezénylő Tábornok országában. Nagy Gábor vezető szerkesztő szubjektív ajánlója az e héten már szerdától megvásárolható HVG hetilapból.

hvg.hu Gazdaság

Óriási orosz-magyar biznisz jöhet tavasszal

Az orosz Gazprom nagy mennyiségű gáz magyarországi bértárolásáról állapodhat meg március végén vagy április elején az MVM csoporthoz tartozó Magyar Földgáztároló (MFGT) Zrt. – értesült a Világgazdaság.

MTI Gazdaság

Újra az EU-gázcsap elzárásával fenyegetőzik a Gazprom

A Gazprom csökkentheti vagy leállíthatja a gázszállítást az Európai Uniónak, ha Kijev megcsapolja az országon áthaladó gázvezetéket - figyelmeztetett Alekszej Miller, az orosz gázipari holding vezérigazgatója hétfőn Moszkvában.

MTI / hvg.hu Gazdaság

Gazpromos főnök látogatta meg Orbánt az Országházban

Budapesten ünnepséget rendeztek az orosz-magyar gázszerződés 20 éves évfordulója alkalmából, ennek apropóján tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök és Viktor Zubkov, a Gazprom igazgatóságának elnöke hétfő délután.

MTI Világ

Putyin okos embernek nevezte Trumpot

Megbuktak az egypólusú világ létrehozására irányuló kísérletek - mondta az orosz elnök, majd az Egyesült Államokat a világ egyik fő gazdaságának és "vezető katonai hatalomként" jellemezte.

hvg.hu Gazdaság

A tengerfenékre is atomerőművet építenének az oroszok

Jó néhány ötlet született Moszkvában az elmúlt években arra vonatkozóan, hogy miként lehetne még a nukleáris erőműveket becsomagolni. A törpeerőművek üzletileg máig nem túl kecsegtető elképzelésétől a már építés alatt álló, hajónak álcázott mobil atomerőműig sok minden szóba jött, de a tengerfenékre telepített reaktor ötlete csak most került elő – a hidegháborús időszak egyik elfeledett agyszüleményét ásták elő hozzá.

Seres László Világ

Gazprom-közelben: Trump Putyin-barát tanácsadói

A republikánusok legvalószínűbb elnökjelöltje a frászt hozza Amerika szövetségeseire: az öntörvényű ingatlanmilliárdos teljesen zavaros külpolitikai elveket hirdet. De hát erre lennének a tanácsadók. Elvileg.

1 2 3 4 5 6 7
22

A címlapról ajánljuk