Hercsel Adél Élet+Stílus

Sztálin lánya: "Egyike a legtragikusabb embereknek, akiket ismerek"

Szvetlana Allilujeva életútja úgy ívelte át az egész XX. századot, hogy csapdába kerülve kellett kitartania a végsőkig két világ, Kelet és Nyugat hidegháborús játszmáiban. Megélte a Szovjetunió széthullását, és nagyon kiborult a volt KGB-ügynök, Putyin hatalomra kerülésétől.

hvg.hu Világ

Repültek a poharak: újabb grúziai műsorban verekedtek össze politikusok – videó

Egyre feszültebb a hangulat Grúziában a jövő heti parlamenti választások miatt. Ezt jól érzékelteti egyebek mellett az is, ahogy egy-két kampányoló politikus elveszíti józan eszét a nyilvánosság előtt. Újabb tévéműsorban esett egymásnak két jelölt, meglehetősen durván, és a műsorvezetőnőt sem kímélték.

hvg.hu Világ

Politikusok pofozták meg egymást egy grúziai tévéműsorban – videó

Eldurvult két képviselőjelölt vitája az egyik grúziai tévéműsorban. Az egyik először megdobta valamivel a másikat, majd mindketten felpattantak, próbálták őket visszafogni, de hiába, egymásnak estek. Végül a stúdió munkatársai szedték szét őket. A YouTube-on keresgélve más tévés bunyót is lehet találni grúziai politikusoktól.

MTI Világ

Azeri-török-grúz hadgyakorlat

Azerbajdzsán vasárnap Törökországgal és Grúziával közös hadgyakorlatokat jelentett be, amelyek fokozhatják a feszültséget a szomszédos Örményországgal a hegyi-karabahi konfliktus rendezését szolgáló bécsi tárgyalások küszöbén.

1 2 3 4 5 6 7
10

A címlapról ajánljuk