hvg.hu/MTI Kult

Könyvdominós rekordot döntöttek Frankfurtban

Hatalmas mennyiségű könyvvel fogtak neki a dominó építésnek a frankfurti könyvvásáron, hogy ismét megdöntsék a könyvdominó-építés világrekordját, a siker nem maradt el és bekerülnek a Guiness-rekordok közé.

MTI/hvg.hu Plázs

112 éves a legidősebb férfi

A mai naptól papírja is van róla Koide Jaszutaronak, hogy jelenleg nincs nála idősebb férfi a Földön.

hvg.hu Én és a Cégem

Tejhiány miatt bezár a rekorder fagyizó

863 különböző ízt felvonultató kínálatával a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült a venezuelai Coromoto, amely a tejhiány miatt most egy időre inkább lehúzza a rólót, minthogy csökkentse világhíres kínálatát.

MTI Világ

Megvan a világ következő legidősebb férfija

Egy 112 éves amerikai férfit, a spanyol származású Salustiano Sanchez-Blazquezt nyilvánította a világ legidősebb férfiemberévé a Guinness Világrekordok kiadója azután, hogy június 12-én 116 évesen elhunyt az addigi korrekorder, a japán Kimura Dzsirumon.

hvg.hu Plázs

Lefotózták a Guinness-rekorder torokmandulákat

Az ABC News szerint megszületett az új Guinness-rekord, méghozzá a legnagyobb torokmandula kategóriában. A boldog rekorder, a kansasi Justin Werner mandulái 5,33 cm x 2,79 cm nagyságúak voltak.

MTI Gasztro

A nap képe: Guinness-rekorder farsangi fánkok

Nagykanizsán ismét országos farsangi fánkfesztivál volt. A rendezvényen 30 csapat 51 féle fánkal vett részt, így sikerült a Guinness-rekord felállítása, az egy helyütt, egy időben bemutatott legtöbb fajta fánk kategóriában.

Hírszerző/FH Shake

Debrecenbe érkezik a rekorder kerékpáros

Kósa Lajos (Fidesz), Debrecen polgármestere fogadja a világjáró Randolph Westphal rákbeteg kerékpárost. Ezután a világjáró kerékpáros a Református Nagytemplom gyülekezeti termében találkozik fiatalokkal és az egyházkerület tagjaival.


A címlapról ajánljuk