CF Élet+Stílus

Az egészségmániától a pálinkás napindítóig

Magyarországon az egészségértés nagyon alacsony színvonalú. Néhány híresség most a saját történetein keresztül próbált meg változtatni ezen. Elsőre kiindulhatunk abból, hogy amíg nem tudunk mértéket tartani, addig egészségesen sem tudunk élni.

hvg.hu Itthon

Ónos eső: égnek a vonalak a mentőknél

Lábtörés, fejsérülés, agyrázkódás - főleg ilyen sérüléseket kellett ellátniuk a mentőszolgálat dolgozóinak kedden. Az ónos eső miatt megugrott a riasztások száma Budapesten, délután szinte percenként csörgött a telefon.

MTI Itthon

Győrfi: a mentősök felkészültek a súlyos sérültek hazaszállítására

Felkészült a pénteki olaszországi buszbaleset négy súlyos sérültjének hazaszállítására az Országos Mentőszolgálat.Őket az orvosi és hatósági engedélyek után mentőrepülővel, illetve mentőautóval akár már vasárnap hazaszállíthatják - mondta el Győrfi Pál Veronából a köztévének.

hvg.hu Kult

Csuja Imre megint életet ment

Tavaly nagy sikerrel futott a mentőszolgálat kampánya, amelyben a Valami Amerika gengszterfőnöke szerepében Csuja Imre mutatja be, hogyan kell diszkószámra újraéleszteni. Elkészült a 2. rész, maradt a Bee Gees dala.

Zalavári Noémi Itthon

Poloska, megalázó bér, fertőzésveszély – mit bír ki a mentős?

Stressz, állandó készenlét, rengeteg túlóra, rossz munkaszervezés. Mégis mi tartja a mentősöket szolgálatban? Miért teszik ki magukat napról napra komoly veszélynek, amiért egyébként készenléti pótlék sem jár? Vasárnap volt a mentők napja, kedden az ápolókkal tüntet sok mentős. Rohamkocsisokat kérdeztünk a munkájukról.

hvg.hu Itthon

Lesz elég mentő az év végére

Sok botránygyanús hír gyűlt össze a mentőszolgálattal kapcsolatban, ezért itt volt az ideje, hogy megkérdezzük az OMSZ-t.

hvg.hu Plázs

Győrfi Pál újévi fogadalmat tett 2014-re – videó

Jövőre csökkentené az őt érő stresszt és időt szakítana a testmozgásra legalább hetente kétszer – mondta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője abban a videóban, amely az újévi "egészségfogadalmakról" szóló akciót népszerűsíti. A fogadalmakat január 5-ig fogadja az Országos Egészségfejlesztési Intézet az egeszseg.hu portálon.

1 2 3

A címlapról ajánljuk