Gergely Márton-Windisch Judit Itthon

Török Gábor: "Óriási a tét, a Fidesz számára is"

Török Gábor politikai elemző szerint a jelenlegi ismeretek szerint nem kérdés, hogy a Fidesz nyeri a választást, az viszont nagyon is, hogy mennyivel. Szerinte az ellenzéknek igazat kellene mondania a valós esélyekről, így tudnák kommunikálni a választás valós tétjét. Ez pedig az, kisebbségbe kerül-e a kormány.

Fekete Norbert Itthon

Még a végén Gyurcsány fogja “kinevezni” Karácsonyt - videó

Ha az MSZP szövetséget kötött a DK-val, és a DK nem állít miniszterelnök-jelöltet, akkor a DK-sok miért nem fogadják el Karácsonyt jelöltnek? Mi értelme így a szövetségnek? Milyen miniszterelnökre szavaz egy DK-ra voksoló? Gyurcsány dönthet Karácsonyról? A legilletékesebbeket kérdeztük az aktuális összefogósdi ellentmondásairól.

G. M. Itthon

A DK és az MSZP megállapodott: egymás ellen harcolnak

A mai, hónapok óta várt bejelentéssel bizonyossá vált, hogy a baloldal két meghatározó szereplője csak tovább szeleteli már most is megfogyatkozott tortáját. Karácsony Gergely lebeg a semmiben, új szavazókat pedig ezzel a fél összeborulással nem fognak behozni. Csak annyiban állapodtak meg, hogy a biztos nyerhető körzeteket nem engedik át a Fidesznek. Vélemény.

1 2 3 4 5 6 7
114

A címlapról ajánljuk