T. R. Itthon

Lázár befejezte a miniszteri pályafutását

Lázár János hétfőn elmegy Orbánhoz, de már most bejelentette, befejezte a munkát a Miniszterelnökség élén, és a jövőben nem akar kormánytag lenni, visszatér a hódmezővásárhelyi választókerületébe. A leköszönő minisztert azonban megelőzte Orbán, ő már péntek reggeli rádióinterjújában arról beszélt, átalakítja a Miniszterelnökséget.

Szlavkovics Rita Gazdaság

Márki-Zay Péter szembesül a vásárhelyi egészségüggyel: mosolycsekk, vizitdíj, per

Mosolycsekkel jutalmazzák a kórházi dolgozókat, erről döntött Hódmezővásárhely, ahol lakossági fórumot tartottak az egészségügyről. A kórházvezetők nem jöttek el, szerintük a fórum Márki-Zay Péter gyűlöletkampányának a része. Felvetődött, hogy a tao-pénzek felét adják az egészségügyi intézményeknek, de még a vizitdíj újbóli bevezetése is szóba jött.

hvg.hu Itthon

Márki-Zay: Lázár egy haragtartó ember, nem hiszem, hogy kibékülünk

Interjút adott a Magyar Narancsnak Hódmezővásárhely független polgármestere, Márki-Zay Péter, akit az ellenzéki politika esélyeiről, valamint a mögöttünk hagyott választásról is kérdezett a lap újságírója. Márki-Zay szerint április 8-a óta érezhetően többen félnek, és most ugyan még Európa közepén vagyunk, de közben egyértelműen Oroszország felé tartunk.

hvg.hu Gazdaság

Lázár nem sértődékeny, de nem fog kezet Márki-Zay Péterrel

Nő a feszültség Hódmezővásárhelyen. A választáson vele szemben induló képviselőket kávézni hívja Lázár János, de Márki-Zay Péterrel még kezet fogni sem hajlandó, február 25-e óta a Városházára se tette be a lábát. Lázár nem tartja magát sértődékenynek, de úgy tűnik, hogy az új polgármesterrel nem tud megbékélni. A miniszter szerint nehéz helyzetbe lavírozta magát a város, de ő segít.

Hont András Itthon

Hont: Mégis magyarnak számkivetve

Az ellenzék nyolc év alatt milliószor mondta el, hogy szüksége van ránk, pontosabban a szavazatunkra. Nekünk most van szükségünk ellenzékre.

hvg.hu Vállalkozás

Nagyon berágott a helyi Fidesz Márki-Zayra a feljelentés miatt

A hódmezővásárhelyi Fidesz tagadja, hogy jogsértő lett volna a kukabeszerzés, ami miatt feljelentést tett Márki-Zay Péter. A frakcióvezető szerint egyetlen jelentkező volt a közbeszerzésre, pedig bárki pályázhatott volna Görögországtól Belgiumig, de éppen csak az a hétmilliós árbevételű cég jelentkezett, amely még soha nem csinált ilyet.

1 2 3 4 5 6 7
30

A címlapról ajánljuk