hvg.hu/MTI Itthon

Orbán a csodálóihoz utazik, Habony is segíti őket

Orbán Viktor szombaton részt vesz a Szlovén Demokrata Párt (SDS) kongresszusán – erősítette meg az ezzel kapcsolatos szlovéniai sajtóértesüléseket Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

hvg.hu Itthon

Jövedelmezőnek tűnik a fidelitasos múlt

Egy hónapos különbséggel, ugyanarra a feladatra és teljesítési időszakra kötött egy 1,9 és egy 7,8 milliárdos szerződést Balásy Gyula két cégével a Miniszterelnöki Kabinetiroda. Egyre jobban fut a szekér a tavalyi kék gyűlöletplakátok és a Brüsszelt megállító hirdetések megálmodójának.

Gergely Zsófia Itthon

Beintett a város Habony lapjának, duzzog a polgármester?

Egyetlen kérdésünkre sem hajlandó válaszolni Dunaújváros fideszes polgármestere, Cserna Gábor, miután városlakók petíció/közgyűlés útján is kinyilvánították, hogy nem akarják a közpénzt Habonyék bulvárlapjának terjesztésére fordítani. Érthetően ciki lehet ez a városvezetőnek, hiszen korábban még arra hivatkozott, hogy a közismerten mértékadó Lokálra szükség van az ellenzéki vélemények miatt.

hvg.hu Itthon

Soros pénzén tanult a kis Habony Árpád is

Orbán Viktor miniszterelnök és Kovács Zoltán kormányszóvivő után nem mintha számítana, de Habony Árpádról is kiderült, hogy Soros György pénzén tanulta a papírrestaurátor szakmát.

1 2 3 4 5 6 7
21

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával