Farkas Zoltán Itthon

HVG: Igazságon innen és túl

A Fidesz médiapolitikája már a tényeken túli világ beköszöntére készül, valóságos arzenált vet be, hogy átmossa az agyakat. Erről, és sok másról olvashat a HVG e heti számában. Farkas Zoltán szerkesztő szubjektív lapajánlója.

hvg.hu Itthon

Rogán nem sétál éhségmenetben – videó

Az Orbán Viktor hatalmon maradásáért felelős miniszter éves beszámolóját tartotta a parlament igazságügyi bizottsága előtt. Az ellenzéki képviselőket azonban jobban érdekelte volna Rogán Antal luxus életmódja, Habony Árpád, a gyűlöletkampány és a letelepedési kötvény. Négy és fél percben három óra lényege. Videó.

Riba István Itthon

Szintet léphet a karaktergyilkos Habony-média

Amerikából importálta a kormány az ellenfeleket manipulált hírekkel lejárató kampánytechnikát, amit összehangolt akciókkal igyekszik tökélyre fejleszteni a kormányközeli bulvármédia.

Joó Hajnalka Itthon

Tóni nem olyan gyerek volt, aki egy éves nyugdíjat elhelikopterezik

Rogán Antal feleségét okolják a Fideszben a miniszter bicskanyitogatóan rongyrázó életviteléért. A párttársai urizálását korábban is helytelenítő Kövér László házelnök a hvg.hu-nak azt mondta: az nem kérdés, hogy a helikopterezést Rogán megengedhette magának, de a pártnak kárt okozhatott vele.

hvg.hu Itthon

Friderikusz: "Az egykori Orbán nem fogadna el semmit abból, amit a mai tesz"

A tévés szerint kizárt, hogy Orbán korábban eltűrte volna a TV2-n futó propagandariportokat, bírálja Tillát és Hajóst, amiért arcukat adják a csatornához, és azt állítja, az ATV vezetője Habonnyal és Vajnával találkozott. A rájuk vonatkozó részt az ATV vezetője hazugságnak tartja.

1 2 3 4 5 6 7
21

A címlapról ajánljuk