hvg.hu Itthon

Habony embere nyert 2 millió forintot a Maradj talpon!-ban

Holbok Sándort a köztévé vetélkedőjében úgy mutatták be, hogy egy tanácsadó cégnél dolgozik – arról nem esett szó, hogy a Voldemort-ügyhöz is köze volt, valamint hogy korábban Szájer József kabinetfőnökeként, majd Habony Árpád kampánycsapatában is dolgozott.

Windisch Judit Itthon

Mutasd a haverod, megmondom, mennyire vagy gazdag

Kiemelkedően sikeres közbeszerzések vagy üzletek, Eximbankos támogatás, új médiacég, személyre szabottnak tűnő szabályok rendre feltűnnek az Orbán Viktor, Rogán Antal vagy Matolcsy György köreihez tartozóknál. Összeszedtük a legfontosabbakat, Mészárostól Szemereyig.

Farkas Zoltán Itthon

HVG: Igazságon innen és túl

A Fidesz médiapolitikája már a tényeken túli világ beköszöntére készül, valóságos arzenált vet be, hogy átmossa az agyakat. Erről, és sok másról olvashat a HVG e heti számában. Farkas Zoltán szerkesztő szubjektív lapajánlója.

hvg.hu Itthon

Rogán nem sétál éhségmenetben – videó

Az Orbán Viktor hatalmon maradásáért felelős miniszter éves beszámolóját tartotta a parlament igazságügyi bizottsága előtt. Az ellenzéki képviselőket azonban jobban érdekelte volna Rogán Antal luxus életmódja, Habony Árpád, a gyűlöletkampány és a letelepedési kötvény. Négy és fél percben három óra lényege. Videó.

Riba István Itthon

Szintet léphet a karaktergyilkos Habony-média

Amerikából importálta a kormány az ellenfeleket manipulált hírekkel lejárató kampánytechnikát, amit összehangolt akciókkal igyekszik tökélyre fejleszteni a kormányközeli bulvármédia.

1 2 3 4 5 6 7
21

A címlapról ajánljuk