hvg.hu Itthon

Exkluzív helikopteres városnézést foglaltak Habonynak Hongkongban

Érdekesség, hogy a Habony Árpád és barátnője, Nagy Boglárka nevére szóló foglalás mellett annak a hongkongi bankárnak az elérhetősége áll, aki a magyar befektetési kötvényeket áruló cégek sorában legnagyobb, offshore hátterű vállalkozás egyik tulajdonosa.

HVG Gazdaság

Bulvármédiában nyomul a Fidesz

Az áruházi szórólapokon nevelődött átlagválasztót veszi célba a Fidesz új médiaoffenzívája – írja a HVG e heti számának sajtóösszeállítása.

Szabó Yvette, Juhász Gábor Itthon

Így lett kegyvesztett Simicska Lajos után Spéder Zoltán is

Az Orbán család érintettsége is szükséges volt ahhoz, hogy a kormányfő kilövési engedélyt adjon Spéder Zoltánra. A milliárdos üzletember, aki eddig kormányzati hátszéllel építette birodalmát, egy csapásra ellenséggé vált.

Gyükeri Mercédesz Itthon

Megállíthatatlanul épül a gazdasági kétharmad

Fényes jövő áll a kormányközeli üzletemberek vállalkozásai előtt: a Simicska Lajos kegyvesztése miatti űrt gyorsan betöltik. Persze nem önerőből, piaci alapon, és a nyereséget is gyorsan hazaviszik.

hvg.hu Itthon

Nekiment Spéder Zoltánnak első számában Habonyék ingyenes napilapja

Az MVM és az MTVA is hirdetett az ingyenes Lokál napilap első számában, amelyet rikkancsok osztogattak Budapest forgalmas pontjain hétfő reggel – számol be a Népszabadság. A Habony Árpád érdekeltségébe tartozó újság megjelenésével komoly konkurenciát kapott az ingyenes napilapok piacán eddig egyeduralkodó Metropol, amely Simicska Lajos cégbirodalmához köthető. A Lokál első számában betámadták Spéder Zoltánt, a CEMP-médiacsoport és az FHB Bank tulajdonosát.

hvg.hu Vállalkozás

Habony ingyenes lapja miatt szabadulna Simicska a Metropoltól

Komoly változás jön hétfőtől a hétköznaponként megjelenő ingyenes lapok piacán. Utcára kerül a Lokál, Habony Árpád és Győri Tibor médiacégének ingyenes terjesztésű újságja. Ezzel vetélytársat kap hosszú évek után a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Metropol, amelyet piaci hírek szerint próbálnak eladni, egyelőre sikertelenül. A lap újrapozicionálásán is gondolkodnak – derül a 444.hu cikkéből.

Seres László Itthon

Seres László: Isaura TV

A sztori készen áll: Árpád, Andy, Timi, Lőrinc ültetvényes és a Caudillo élete. Vélemény.

1
5 6 7 8 9
21

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával