hvg.hu Itthon

MNO: sokat kaszál Rogán és Habony ügyvédje a letelepedési kötvényekkel

A Magyar Nemzet szerint több mint ötmilliárd forintot kereshetett a kötvényüzlettel Rogán Antal és Habony Árpád ügyvédje. A lap szerdai számában az is olvasható, hogy letelepedési engedélyt kapott itthon több olyan külföldi is, akiket elítéltek valamilyen bűncselekményért korábban.

Gergely Zsófia Itthon

Spéder-össztűz: 1800 forintba került Habonyéknak a lejárató cikk

Közvetlenül a Spéder Zoltán ellen indított hadjárat előtt az ügyvédjét támadta meg a kormányoldali médiagépezet. Utólag egyértelmű, hogy ez csak a lejárató kampány bemelegítése volt. Az ügyvéd perelt, nyert, és mindegyik eljárásról beszélt a hvg.hu-nak. A győzelem inkább erkölcsi elégtétel, tekintve, hogy mint most kiderült, a helyreigazításon túl pár ezer vagy tízezer forinttal megúszható, ha offshore-ozással hoznak hírbe valakit.

hvg.hu Itthon

Schlecht: Ha Spéder elengedné az Indexet, Simicska elkapná

Simicska és Orbán az oroszokon és a médián veszett össze - állítja a Lánchíd Rádió főszerkesztője a Médiapiacnak adott interjúban, és arról is beszél, hogy a Habony-média jelenlegi finanszírozási modelljét még Simicska találta ki, valamint arról is, hogy ha Spéder Zoltánnak el kéne adnia az Indexet, akkor Simicska meg tudná szerezni. És a 2018-as választásokig félre van téve a pénz a lapjai finanszírozására.

hvg.hu Itthon

Elnémította az egyház a Habonyról kérdező katolikus papot

A Pécsi Egyházmegye megyéspüspöke előzetes vizsgálatot indított Cseh Péter Mihály ügyében, aki videoblogjában megszólította a miniszterelnököt és Habony Árpádról kérdezte. Az eljárás idejére „minden nyilvános papi működésétől” eltiltották péntektől a római katolikus papot – derül ki az egyházmegye közleményéből.

hvg.hu Itthon

Exkluzív helikopteres városnézést foglaltak Habonynak Hongkongban

Érdekesség, hogy a Habony Árpád és barátnője, Nagy Boglárka nevére szóló foglalás mellett annak a hongkongi bankárnak az elérhetősége áll, aki a magyar befektetési kötvényeket áruló cégek sorában legnagyobb, offshore hátterű vállalkozás egyik tulajdonosa.

HVG Gazdaság

Bulvármédiában nyomul a Fidesz

Az áruházi szórólapokon nevelődött átlagválasztót veszi célba a Fidesz új médiaoffenzívája – írja a HVG e heti számának sajtóösszeállítása.

Szabó Yvette, Juhász Gábor Itthon

Így lett kegyvesztett Simicska Lajos után Spéder Zoltán is

Az Orbán család érintettsége is szükséges volt ahhoz, hogy a kormányfő kilövési engedélyt adjon Spéder Zoltánra. A milliárdos üzletember, aki eddig kormányzati hátszéllel építette birodalmát, egy csapásra ellenséggé vált.

Gyükeri Mercédesz Itthon

Megállíthatatlanul épül a gazdasági kétharmad

Fényes jövő áll a kormányközeli üzletemberek vállalkozásai előtt: a Simicska Lajos kegyvesztése miatti űrt gyorsan betöltik. Persze nem önerőből, piaci alapon, és a nyereséget is gyorsan hazaviszik.

1
5 6 7 8 9
22

A címlapról ajánljuk