Gyükeri Mercédesz Itthon

Megállíthatatlanul épül a gazdasági kétharmad

Fényes jövő áll a kormányközeli üzletemberek vállalkozásai előtt: a Simicska Lajos kegyvesztése miatti űrt gyorsan betöltik. Persze nem önerőből, piaci alapon, és a nyereséget is gyorsan hazaviszik.

hvg.hu Itthon

Nekiment Spéder Zoltánnak első számában Habonyék ingyenes napilapja

Az MVM és az MTVA is hirdetett az ingyenes Lokál napilap első számában, amelyet rikkancsok osztogattak Budapest forgalmas pontjain hétfő reggel – számol be a Népszabadság. A Habony Árpád érdekeltségébe tartozó újság megjelenésével komoly konkurenciát kapott az ingyenes napilapok piacán eddig egyeduralkodó Metropol, amely Simicska Lajos cégbirodalmához köthető. A Lokál első számában betámadták Spéder Zoltánt, a CEMP-médiacsoport és az FHB Bank tulajdonosát.

hvg.hu Vállalkozás

Habony ingyenes lapja miatt szabadulna Simicska a Metropoltól

Komoly változás jön hétfőtől a hétköznaponként megjelenő ingyenes lapok piacán. Utcára kerül a Lokál, Habony Árpád és Győri Tibor médiacégének ingyenes terjesztésű újságja. Ezzel vetélytársat kap hosszú évek után a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Metropol, amelyet piaci hírek szerint próbálnak eladni, egyelőre sikertelenül. A lap újrapozicionálásán is gondolkodnak – derül a 444.hu cikkéből.

Seres László Itthon

Seres László: Isaura TV

A sztori készen áll: Árpád, Andy, Timi, Lőrinc ültetvényes és a Caudillo élete. Vélemény.

hvg.hu Vállalkozás

A BKV már be is hódolt Habony új lapjának

Amikor a BKV kiebrudalta a Simicska Lajoshoz köthető Metropolt, azzal érvelt, hogy a területet mostantól pályáztatják. Na, ezt mostanra el is felejtették, mert júniustól Habonyék új napilapja, az állami hirdetésekből működtethető napi Lokál simán megkapja azt – írja a Népszabadság.

hvg.hu Itthon

A nap, amikor egy lapon emlegettük a kvótanépszavazást Habony Árpád napilapjával

Egy nap, öt hír, amiről mindenki beszél: megvan az elsőfokú ítélet az utóbbi évek egyik legtöbbet emlegetett, halálos gázolással végződő ügyében; megint nem múlt el a nap úgy, hogy ne derült ki valami durva Kiss László ügyében; Habony Árpád már napilapban is utazik; megszavazta a parlament, hogy legyen kvótanépszavazás, ahogy a kormány akarta; befejeződött a Széll Kálmán tér felújítása; és Budapesten főznek Európa legjobb szakácsai.

hvg.hu Itthon

Napi Habony: Új ingyenes bulvárlap indul

Ingyenes napilapot indít Habony Árpád médiacége, a Modern Media Group, méghozzá egy „gusztusos bulvárlap” -ot. Az eddigi hetilap, a Lokál jelentkezik majd ezután napi rendszerességgel, így a szintén közterületen terjesztett Metropol versenytársa lesznek.

hvg.hu Itthon

Andy Vajna: "Habony Árpád jó barátom"

Terjedelmes interjút adott a kormánybiztos a Figyelőnek, de azt nem árulta el, hogy miért adott kölcsön 150 ezer dollárt a kormányzati potentátok körül sündörgő tanácsadónak. Elmondta viszont, hogy szerinte elég adót fizet, cégei pedig átláthatóan működnek. Ja, és Rogán Antalt is a barátjának tartja.

hvg.hu Vállalkozás

Címlapot kreáltak Hajdú Péterből

Medgyessy Péterrel régóta jó viszonyt ápol, de régi ismerőse Habony Árpád is a honi képernyőzés ismert alakjának, Hajdú Péternek. Akinek van egy sor egyéb üzleti vállalkozása is – némelyik tényleg meglepő. Ezért tette e heti borítójára a Figyelő.

hvg.hu Itthon

Dirk Gerkens: Kökény-Szalai volt a legalkalmasabb hírigazgatónak

A TV2 vezérigazgatója a botrányok ellenére elégedett a csatorna nemrég kinevezett hírigazgatójának munkájával, és szerinte korábban is világos volt, hogy erre a feladatra Kökény-Szalai Vivien a legalkalmasabb ember a piacon. Dirk Gerkens a Népszabadságnak adott interjúban azt is mondta, hogy elégedett a kereskedelmi tévé eredményeivel, és eszébe sem jutott lemondani. Habony Árpádot okos embernek tartja TV2 első embere, de a Facebookon még nem ismerősei egymásnak.

hvg.hu Itthon

A nap, amikor ismét felbukkant egy habonyos ibizai videó

Egy nap, öt hír - amiről ma este beszélnek: húsz éve nem látott ilyen pedagógussztrájkot Magyarország; Habony Árpád ismét felbukkant egy ibizai videóban; beláttunk egy kicsit a TV2 napjaiba; Vona Gábor kirúgta három alelnökét.

1
5 6 7 8 9
21

A címlapról ajánljuk