hvg.hu/MTI Gazdaság

Habonyt is behívták Rogán bombabiznisze miatt

A Fidesz tagjai nem mennek el arra az albizottsági ülésre, amely a letelepedési kötvényeket értékesítő offshore cégek bevételeit vizsgálná. Az ülésre Habony Árpádot is meghívták.

Műértő Műértő

Kultpolkörkép / Kurzust építünk

Lapzártánkig nem mondott le Baán László. Igaz, a Szépművészeti főigazgatóját, a hazai múzeumpolitika sikeremberét, a Liget-projekt kormánybiztosát eddig nem is szólították fel erre sem felettesei, sem a múzeumlátogatók. A Power 50 szavazói azonban 2015-re talán nem adtak volna neki ennyire előkelő helyet a befolyásosak listáján, ha a szavazás idején tudtak volna mindarról, amitől most hangos a sajtó.

hvg.hu Itthon

A nap, amikor Orbán Viktor nem vette le a páncélját

Páncélosok gyűlnek továbbra is Ferihegyen, Orbánék újra elővették az alaptörvény-módosítást, amely nagyobb hatalmat adna a kezükbe vész esetén; Habony Árpád pedig a Four Seasonsben gyűlik Tiborcz Istvánnal és a TV2 vezérével; egyre többet tudunk a brüsszeli robbantókról; van olyan magyar, aki nem Nyugatra, hanem Bulgáriába áll tovább a jobb megélhetésért; és a Csíki sör számára kedvezőtlen fordulat állt be a Heinekennel folytatott perben.

hvg.hu Gazdaság

Na, kivel ebédelt Habony és Orbán veje a Four Seasonsben?

Együtt ebédelt ma Tiborcz István, az MNV és a TV2 vezérigazgatója, a Századvég elnökhelyettese, valamint az államtól teljesen független Habony Árpád – szúrta ki Szigetvári Viktor ellenzéki politikus. Hogy miről beszélgettek, nem árulta el sem a vagyonkezelő, sem a Századvég.

hvg.hu Itthon

Török Gábor: Az Orbán-rendszer kifutása a bukás

A Fideszt a migránsügyben igazolta az idő, de ettől még nehezen fogja tudni ezt kampányelemként napirenden tartani, és a párt népszerűsége visszazuhan - mondja Török Gábor politikai elemző a Magyar Nemzetnek adott interjúban.

hvg.hu Gazdaság

Új csodafegyvert vethet be a kormány az RTL Klub ellen

Az RTL Klubot és Simicska Lajost is megsorozná a Fidesz új törvénytervezete, amely megtiltaná, hogy egy médiavállalat tulajdonosa reklámfelületet értékesítő kereskedőházat, sales house-t is működtessen – értesült a Népszabadság több piaci és kormányzati forrásból. A Kormányzati Tájékoztatási Központ szerint nincs ilyen javaslat, és a Népszabadság értesülése alaptalan.

hvg.hu Itthon

Kósa kirándulni nem menne Habonnyal, de tanácsokat elfogad tőle

Habony Árpád kormányzati szerepben életveszélyes lenne, de a tanácsadók (és a trashmetalos basszusgitárosok) már csak ilyenek – magyarázta a Fidesz frakcióvezetője egy nem nyilvános rendezvényen, amelynek hangfelvételéből részletet közölt a 444.hu.

hvg.hu Itthon

Már tudjuk, ön mikor akadt ki a Fidesz húzásaitól

Az a szomorú hírünk van, hogy a Fidesztől a legutóbbi hetekben látott ámokfutást részben magunknak köszönhetjük. Addig ugyanis, amíg a magyar választók maximálisan támogatják a Fidesz menekültpolitikáját, Orbánék sérthetetlennek érzik magukat.

hvg.hu Itthon

Baán már 2014-ben figyelmeztetést kapott Balogtól

Baán László, a Szépművészeti Múzeum főigazgatója nem a közelmúltban - a képkölcsönzési botrány második körében -, hanem már 2014 októberében - amikor az ügyről először számolt be a VS.hu - figyelmeztetést kapott Balog Zoltántól, amiért a miniszter tudta nélkül adott kölcsön drága festményeket a több áttétellel Habony Árpádhoz köthető BrandLab nevű cégnek. Igaz, a figyelmeztetésről a múzeum - legalábbis állítása szerint - idén februárban még nem tudott.

hvg.hu Itthon

Megint ingyen ad a Szépművészeti, ezúttal adatokat

A múzeum korábban csak több százezer forintért cserébe teljesített volna egy közérdekű adatigénylést a múzeum termeinek bérbeadásáról és festményeinek kölcsönzéséről, végül elálltak az összegtől.

hvg.hu Itthon

Andy Vajna: Habony Árpád a barátom

Andy Vajnának fontosak a barátai, köztük Habony Árpád, de nem volt ott a miniszterelnöki főtanácsadó esküvőjén a Szépművészeti Múzeumban. A nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos az Origónak adott interjúban azt is mondta: csak azért nem ad pénzt senkinek egy filmre, mert az ismerőse.

Ceglédi Zoltán Nyüzsi

Ceglédi: Árpád népe, hej!

Kósa „Floki” Lajos izgatott fészkelődéssel várja, mikor engedi Habony gazda vakkantani, Tarlós Bundás sündörögve kéri az agglomerációs jutalomfalatot. Itt tartunk.

1
7 8 9 10 11
22

A címlapról ajánljuk