hvg.hu Itthon

Török Gábor: Az Orbán-rendszer kifutása a bukás

A Fideszt a migránsügyben igazolta az idő, de ettől még nehezen fogja tudni ezt kampányelemként napirenden tartani, és a párt népszerűsége visszazuhan - mondja Török Gábor politikai elemző a Magyar Nemzetnek adott interjúban.

hvg.hu Gazdaság

Új csodafegyvert vethet be a kormány az RTL Klub ellen

Az RTL Klubot és Simicska Lajost is megsorozná a Fidesz új törvénytervezete, amely megtiltaná, hogy egy médiavállalat tulajdonosa reklámfelületet értékesítő kereskedőházat, sales house-t is működtessen – értesült a Népszabadság több piaci és kormányzati forrásból. A Kormányzati Tájékoztatási Központ szerint nincs ilyen javaslat, és a Népszabadság értesülése alaptalan.

hvg.hu Itthon

Kósa kirándulni nem menne Habonnyal, de tanácsokat elfogad tőle

Habony Árpád kormányzati szerepben életveszélyes lenne, de a tanácsadók (és a trashmetalos basszusgitárosok) már csak ilyenek – magyarázta a Fidesz frakcióvezetője egy nem nyilvános rendezvényen, amelynek hangfelvételéből részletet közölt a 444.hu.

hvg.hu Itthon

Már tudjuk, ön mikor akadt ki a Fidesz húzásaitól

Az a szomorú hírünk van, hogy a Fidesztől a legutóbbi hetekben látott ámokfutást részben magunknak köszönhetjük. Addig ugyanis, amíg a magyar választók maximálisan támogatják a Fidesz menekültpolitikáját, Orbánék sérthetetlennek érzik magukat.

hvg.hu Itthon

Baán már 2014-ben figyelmeztetést kapott Balogtól

Baán László, a Szépművészeti Múzeum főigazgatója nem a közelmúltban - a képkölcsönzési botrány második körében -, hanem már 2014 októberében - amikor az ügyről először számolt be a VS.hu - figyelmeztetést kapott Balog Zoltántól, amiért a miniszter tudta nélkül adott kölcsön drága festményeket a több áttétellel Habony Árpádhoz köthető BrandLab nevű cégnek. Igaz, a figyelmeztetésről a múzeum - legalábbis állítása szerint - idén februárban még nem tudott.

hvg.hu Itthon

Megint ingyen ad a Szépművészeti, ezúttal adatokat

A múzeum korábban csak több százezer forintért cserébe teljesített volna egy közérdekű adatigénylést a múzeum termeinek bérbeadásáról és festményeinek kölcsönzéséről, végül elálltak az összegtől.

hvg.hu Itthon

Andy Vajna: Habony Árpád a barátom

Andy Vajnának fontosak a barátai, köztük Habony Árpád, de nem volt ott a miniszterelnöki főtanácsadó esküvőjén a Szépművészeti Múzeumban. A nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztos az Origónak adott interjúban azt is mondta: csak azért nem ad pénzt senkinek egy filmre, mert az ismerőse.

Ceglédi Zoltán Nyüzsi

Ceglédi: Árpád népe, hej!

Kósa „Floki” Lajos izgatott fészkelődéssel várja, mikor engedi Habony gazda vakkantani, Tarlós Bundás sündörögve kéri az agglomerációs jutalomfalatot. Itt tartunk.

hvg.hu Itthon

A nap, amikor abszurditásba fulladt a jogállam

Egy nap, öt hír - amiről ma este beszélnek: Erdösi Lászlóné kigyúrt kopaszokkal meghekkelte az MSZP népszavazási kezdeményezését a vasárnapi boltzárról; az Európai Unió Bírósága elmeszelte a magyar cafeteriapiac állami kisajátítását; a kormányszóvivő faképnél hagyta az újságírókat, akik Habony Árpádról kérdezték; megismerhettük egy egyedülálló nő kálváriáját, aki pár nappal a tilalom bevezetése előtt jutott a mesterséges megtermékenyítéshez szükséges külföldi donorspermához; és kiderült, hogy mostanában jobb óvatosan közeledni a Mars csokijaihoz, amelyeket 55 országban hívtak vissza.

hvg.hu Itthon

Kovács Zoltán bemutatta a kormányzati stratégiát Habony-ügyben

A kormányszóvivő egyszerűen némán elhagyta a termet, amikor az Igazságügyi Minisztériumban tartott sajtótájékoztatóján azt kérdezték tőle, kapott-e tanácsot Habony Árpádtól. Talán megfogadta a rejtélyes tanácsadó tippjét: pusztán provokatív újságírói kérdésekre nem kell válaszolni.

hvg.hu Itthon

A nap, amikor a habonyizmus elért Habony Árpádig

Egy nap, öt hír - amiről ma este beszélnek: ismét jönnek a menekültek, Orbán meg úgy érzi, megreformálta Európát; Habony Árpád megtanította, hogy kell Habony Árpádról beszélni; mind többen figyelmeztetnek a csokláz mellékhatásaira; megtudtuk, mennyire jó a laptopunk, a tanárlázadás egyik szimbolikus figurája pedig elmondta, mit is akar tulajdonképpen.

hvg.hu Itthon

Új Habony-definíciót alkotott a kínlódó Tarlós

Élő adásban addig macerálták Tarlós Istvánt a Habony-témával, míg végül meghatározta Orbán főtanácsadójának beosztását. Szerinte mint „a mi politikai közösségünkbe tartozó ember” jár benn nála évente több alkalommal, és egyeztet vele legutóbb az agglomerációs közlekedésről. De azt nem tudta megmondani, mégis milyen minőségben értene ehhez Habony Árpád.

hvg.hu Itthon

Szijjártó: Engem nem érdekelnek Habony Árpád vágyai

Furcsának nevezte a külgazdasági és külügyminiszter az ATV Szabad szemmel című műsorában Baán László érvelését, miszerint azért kapta meg ingyen a lagzijára a Szépművészeti Múzeumot Habony Árpád, mert az intézménynek érdeke fűződik ahhoz, hogy jó viszonyt ápoljon fontos emberekkel.

1
7 8 9 10 11
21

A címlapról ajánljuk