Tóth Richárd Itthon

Kiábrándult fideszesek segíthették az LMP-t

Szél Bernadett és az azóta lemondott Hadházy Ákos pártja komoly növekedést tudhat saját maga és a pártja mögött, de elsősorban csak a fővárosban, annak is inkább a budai oldalán, ahol egykor a jómódú Fidesz-szavazók éltek. A kormánypártokból kiábrándultak az LMP-nél találhattak politikai otthonra, de vidéken van még tennivalója az ökopártnak.

Joó Hajnalka Itthon

"Leprások, megfélemlítés": az LMP és a baloldal jövőjéről szól Sallai és Hadházy párbaja

Nincs béke az LMP-ben Hadházy Ákos és Sallai Róbert Benedek szombati incidense óta sem. Az országos elnökség titkára – aki fellökte székével a társelnököt – a hvg.hu-nak kitartott amellett, hogy a párt visszalépett jelöltjei fizessék meg a kampánytámogatásból miattuk elbukott 150 milliót. Az LMP több elnökségi tagja és a tagság rendkívüli tisztújítással csitítaná a feszültségeket, amelyek Hadházy Ákos szerint nemcsak az LMP-re, hanem a teljes ellenzékre veszélyesek.

hvg.hu Itthon

Hadházy: "Ne gondolja a Fidesz, hogy megszabadult tőlem"

Rövid, de velős Facebook-posztban reagált az újabb Fidesz-győzelemre az LMP társelnöke, aki bár az éjjel benyújtotta a pártvezetésről szóló lemondását, azt ígérte, ettől még nem szabadulnak meg tőle Orbánék.

hvg.hu Vállalkozás

Nagyon berágott a helyi Fidesz Márki-Zayra a feljelentés miatt

A hódmezővásárhelyi Fidesz tagadja, hogy jogsértő lett volna a kukabeszerzés, ami miatt feljelentést tett Márki-Zay Péter. A frakcióvezető szerint egyetlen jelentkező volt a közbeszerzésre, pedig bárki pályázhatott volna Görögországtól Belgiumig, de éppen csak az a hétmilliós árbevételű cég jelentkezett, amely még soha nem csinált ilyet.

1 2 3 4 5 6 7
10

A címlapról ajánljuk