hvg.hu Plázs

Harrison Ford elárverezi ikonikus Han Solo-dzsekijét

A Star Wars-ból ismert ikonikus karakterek, lények, tárgyak és egyéb elemek sora szinte végtelen: közülük még az is ismeri a Han Solót alakító Harrison Ford vagány bőrdzsekijét, aki egyetlen percet sem látott a Csillagok háborújából. – A sztár most úgy döntött, hogy elárverezi a legendás ruhadarabot.

hvg.hu Kult

Harrison Ford elárverezi Han Solo kabátját

A színész legutóbbi Star Wars-filmben viselt dzsekije már lassan 10 millió forintnál jár, április 11-ig lehet rá licitálni – a bevétel jótékony célra megy.

hvg.hu Kult

Ryan Gosling és Harrison Ford is Budapesten forgat idén

Hugh Jackman után nemsokára Harrison Ford is Magyarországon forgathat, és most is Budapesten dolgozik Charlize Theron. A magyar főváros továbbra is vonzó helyszín a filmeseknek járó adókedvezmény miatt, és azért is, mert jók a város adottságai. Az itt forgató külföldi stábok a Filmalap szerint 60 milliárd forintnak megfelelő dollárt költhetnek el Magyarországon idén - hangzott el a keddi RTL Híradóban.

hvg.hu Kult

Közülük kerülhet ki az új Han Solo

Akár már idén láthatjuk a moziban, ki veszi át Harrison Ford helyét Han Solo szerepében, akinek történetét a 2018-as Star Wars-filmből ismerhetjük majd meg.

hvg.hu Kult

Star Wars: Han Solo is saját filmet kap

Örülhetnek a leghíresebb űrcsempész rajongói, 2018-ban külön mozifilmben dolgozza fel a Disney az eredetileg Harrison Ford által alakított karakter előéletét – A filmet ráadásul napjaink legmenőbb rendezőpárosának kezeibe adták.

1 2 3
A címlapról ajánljuk