Tamás Gáspár Miklós Itthon

TGM: A szégyen

Együttműködni a Jobbikkal: a magyar cigányság végső elárulása.

hvg.hu Kult

Wallenberg Medált kap Heller Ágnes

Szeptember 30-án Wallenberg Medállal tüntetik ki a Michigani Egyetemen Heller Ágnes Magyar filozófust, holokauszttúlélőt – írja a Michigan News.

MTI Kult

Olyan díjat kap a Pussy Riot, mint Heller Ágnes

A Hannah Arendt-díj a politikai gondolkodásért nevű elismeréssel tüntetik ki a Pussy Riot orosz punkzenekar két tagját – jelentették be csütörtökön a németországi Brémában. A tartományi rangú város szenátusa és az ellenzéki Zöldekhez közel álló Heinrich Böll Alapítvány 7500 euróval járó díját Marija Aljohina és Nagyezsda Tolokonnyikova kapja.

hvg.hu Itthon

Farkasházy: Bajnai nem jön, a vécét felújítottuk

Bajnai Gordon nem lesz ott a szombati szárszói találkozón, Heller Ágnes és Konrád György közül csak az egyikük megy el, de az elhíresült vécét felújították – mondta a válasz.hu-nak adott interjújában Farkasházy Tivadar.

Balavány György Nyüzsi

Üzenet a fruzsináknak

Nem teszitek meg a legfontosabbat: hogy leüljetek gondolkozni egy kicsit, önmagatokról és a valóságról.

hvg.hu Itthon

Betelefonált a magyar nagykövet a svéd köztévébe

A svédországi magyar nagykövet telefonon fejezte ki aggályait a svéd köztévé egyik műsorának Magyarországgal foglalkozó dokumentumfilmje miatt, amellyel kapcsolatban korábban Kumin Ferenc nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkár is helyreigazítást kért – írta a 444.hu. A nagykövet szerint szomorú dolog lenne, ha egy képviselet-vezető nem ajánlhatná fel a segítségét az újságíróknak.

hvg.hu Itthon

Kumin Ferenc szerint Heller propagandafilmhez adta a nevét

Nyílt levelet írt Kumin Ferenc nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkár Heller Ágnes filozófusnak, aki a svéd közszolgálati televízió által készített dokumentumfilmnek nyilatkozott. Kumin cáfolni akarja Hellernek a filmben elhangzott állításait.

hvg.hu Itthon

Letiltották Heller Ágnes előadását egy balatonalmádi gimnáziumban

A tervek szerint a balatonalmádi Magyar-Angol Tannnyelvű Gimnáziumban is tartott volna az etikáról előadást angol nyelven Heller Ágnes filozófus, végül a program meghiúsult, az intézmény vezetője nem engedélyezte azt – értesült a Veszprémi Napló több forrásból. Az igazgató a szülők kérésére hivatkozott.

MTI Itthon

Mi az a Sánta Kutya-díj?

Heller Ágnes filozófusnak ítélte oda az idei Sánta Kutya-díjat a Magyar Cenzúra Napjának Ünnepélyét Szervező Bizottság - közölte a civilek alkotta bizottság szóvivője pénteken.

1 2 3

A címlapról ajánljuk