Hamvay Péter Vállalkozás

Simicska kiszállása után jöhet a médiaháború újabb szakasza

Az Orbán-rendszerben a maffialogika érvényesül, az árulóknak nincs helyük a családban, konszolidáció nem létezik. A Heti Válasz csődvédelmet kér, a Hír TV vezetője hamarosan távozhat. A Simicska-birodalom bukásáról szóló HVG-összeállítás második részét olvashatják.

hvg.hu Itthon

Dühös, és rendszerváltást emleget az új ellenzék arca

Kiakadt Lukácsi Katalin a nyomtatott Heti Válasz megszűnésén, amely lapnak köszönhette, hogy egykor, szüleitől eltérően, a jobboldalt választotta. Lassan már az a kérdés szerinte, „akarunk-e még Magyarországon demokráciát játszani”.

hvg.hu Itthon

Befektetőkre vár a Heti Válasz főszerkesztője

A Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió megszüntetése után kérdés a Simicska-birodalom hetilapjának, a Heti Válasznak is a sorsa. A főszerkesztő, Borókai Gábor közleményt adott ki.

hvg.hu Itthon

Szél Bernadett: Márciusig bármi törtéhet

Nem hisz az összefogásban, de márciusig bármikor összehívható egy kongresszus, amely úgy dönthet, visszalépnek valamelyik ellenzéki jelölt javára. Állítja, az ellenzéki pártokat eddig nem támadta - de már ebben az interjúban sem folytatja ezt a gyakorlatot.

hvg.hu Itthon

Demeter Márta élete első szexista beszólását Németh Szilárdtól kapta

Vannak még tartalékok a Pharaon-ügyben: hét másik személy is magyar állampolgárságot kért Pharaonnal egy időben – Demeter Márta mindennek utána fog menni. Az LMP politikusa a Heti Válasznak beszélt a Németh Szilárd-féle szexista beszólásról, és az eljövendő Szél-kormányról.

1 2 3 4 5 6 7
15

A címlapról ajánljuk